Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

8 dingen die niet kloppen aan Gossip Girl

Kristel, 04 februari 2017

8 dingen die niet kloppen aan Gossip Girl

Laat ik beginnen met te zeggen: I. Love. Gossip. Girl. Maar echt. Ik hou van Chuck en van de kleding van Serena. Ik hou van de backstabberij van Blair en van de oneindige stroom romances. Ik hou zelfs van alle onzin en ongeloofwaardigheid. Man-o-man daar komt een hoop van voorbij. Nou hoeft een serie van mij helemaal niet op pure feiten gebaseerd te zijn, maar sommige dingen zijn zo vergezocht of absurd dat ik niet anders kan dan deze met jullie delen. Ik kom tot 8 punten maar ik ga er vanuit dat er nog veel meer zijn. Laat je het me weten als je nog iets mist? Oh en: spoiler alert! Mocht je het nog niet tot het einde van de serie hebben gehaald, stop met lezen. Echt, doen. 

Gossip Girl

That's a secret I'll never tell

#1 Al die keren dat Dan geschokt is door een Gossip Girl blast. Dikke vette spoiler maar Dan is dus Gossip Girl. En dat alleen al slaat helemaal nergens op. Maar goed, laten we aannemen dat het waar is. Waarom reageert hij dan soms zo verbaasd als er een blast binnenkomt, zélfs als er niemand anders in de buurt is? 

#2 Het feit dat niemand zijn deuren of ramen sluit en de portier duidelijk zijn werk niet doet. Blijkbaar is het in New York en Brooklyn heel normaal om zomaar, opeens, onaangekondigd in iemands huis te staan. Zelfs als diegene een portier heeft. Die zal wel net even een plaspauze hebben gehad ofzo.

#3 Paniek: Chuck wordt door de politie opgepakt omdat hij betrokken zou zijn bij de dood van zijn vader. Blijkbaar is het tóch niet zo'n heel groot probleem want na een paar minuten babbelen op het bureau wordt hij vrijgelaten en zit hij weer bij zijn vrienden op de bank. Klinkt logisch? Is het niet.

#4 Lily is met Rufus dat lijkt serieuze boel. Dan is Bart toch niet zo dood als gedacht werd en gaat ze opeens naar hem terug. Doei Rufus. 

#5 Als je 19 bent kun je best een miljoenenbedrijf runnen en er is niemand die dat een tikkeltje vreemd vindt. Tenminste, als je Chuck Bass heet. 

#6 Blair & Dan. Het meest onlogische en onwaarschijnlijke duo van de hele serie. Nog ongeloofwaardiger is dat Blair serieus lijkt te twijfelen tussen Chuck en Dan. Really?

#7 Er verdwijnen regelmatig mensen. Wat is er bijvoorbeeld gebeurd met Scott, de long last son van Lily en Rufus? People, we need closure!

#8 Bart heeft zulke heftige problemen dat hij de noodzaak voelt zijn eigen dood in scène te zetten. Gelukkig is het probleemoplossend vermogen van Chuck en Blair een stuk verder ontwikkeld want als Bart weer even boven water komt en vertelt wat er is gebeurd, weten zij het probleem binnen één aflevering op te lossen en kan Bart weer vrolijk door met zijn leven. Is Bart nou zo'n drama queen of klopt hier iets niet?

Lees ook: De Gossip Girl auditie van Blake

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer