Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

7 redenen waarom het leven als brildrager leuk is

Ellen, 16 juni 2016

7 redenen waarom het leven als brildrager leuk is

Ik was een jaar of 13 toen ik te horen kreeg dat ik een bril moest. Je snapt: ik kon niet snel genoeg aan lenzen beginnen. Waarom? Omdat de brillen die destijds te koop waren op z'n zachtst gezegd nogal saai waren. Ik voelde niet zoveel voor de secretaresse-look... Maar gelukkig zijn de tijden veranderd en kun je als brildrager je lol op. Van minimalistisch tot stoer, van over-de-top tot klassiek; man-o-man wat is er veel keus. En wat draag ik nu graag een bril! 

Specsavers

Een feestje voor de bril

Dat ik niet de enige ben die blij is met haar bril moge duidelijk zijn. En dat is wat mij betreft best een feestje waard. De bril moet gevierd worden! En dat doe ik met Specsavers en de Brildrager van het Jaar verkiezing. Samen met Anouk Smulders, Francisco van Benthum en Teske de Schepper zal ik de inzendingen van de 15 finalisten (ja, misschien ook die van jou!) uitgebreid bestuderen. Vinden we jou de leukste, knapste, coolste, hipste brildrager? Dan win jij misschien wel een reischeque t.w.v. €1000,- en twee gratis brillen waarmee je altijd super stijlvol voor de dag komt. Alleen dat is al genoeg reden om héél blij te zijn dat je brildrager bent, toch? En ik kan er nog veel meer verzinnen...

7 redenen waarom een bril dragen hartstikke leuk is

#1 Het is de perfecte accessoire. Zelfs als ik een basic T-shirt draag op een jeans kan ik opvallen door een bril te dragen. En eerlijk is eerlijk: ik vind mezelf inmiddels best een beetje saai zónder bril. #2 Een bril is een stuk makkelijker dan lenzen. Ik kan er al moe van worden als ik er aan denk: dat gepiel en gepriegel met lenzen in de ochtend. Daar heb ik toch geen tijd voor? Ik blijf liever een paar minuten langer in bed... En heb je wel eens iets in je ogen gekregen terwijl je je lenzen in had? Precies. Ik ga voor een bril. #3 Als brildrager kun je best een domme iets minder slimme opmerking maken op z'n tijd en er nog steeds hartstikke intelligent uitzien. Gewoon quasi nonchalant over je bril gluren en je komt overal mee weg. Beloofd. #4 Het is mij wel eens verteld dat mannen vrouwen met een bril hártstikke sexy vinden. Tja, dat is natuurlijk een mooie bijkomstigheid... #5 Het komt wel eens voor dat ik nét iets te laat mijn bed in stap en de volgende ochtend wakker wordt met wallen tot op m'n knieën. Ai. Mijn bril is dan echt mijn redder in nood en camoufleert de boel zodat ik er weer hartstikke fris en fruitig bij zit. Ha! #6 Als brildrager heb je het grote voordeel dat je super makkelijk van look kunt veranderen. Een donker wat zwaarder model heeft een hele andere vibe dan een klein, fijn montuur. Zelfs als je gewoon dezelfde outfit blijft dragen! Reden genoeg dus om minstens 5 monturen in de kast te hebben liggen, toch? #7 Met een bril val je op, het is onderscheidend en in mijn geval herkennen veel mensen me juist door mijn bril (en vooruit, ook door die enorme bos krullen). Ik hoef dus geen toestanden aan de hand te halen om een statement te maken, ik draag gewoon mijn bril!

Specsavers

Specsavers

Ben jij de Brildrager van het jaar?

Denk jij dat je mij en de rest van de jury ervan kunt overtuigen dat jij dé Brildrager van het Jaar bent? Geef je dan snel op! Je kunt je nog t/m 23 juni inschrijven in jouw leeftijdscategorie. Daarna is het fingers crossed want het Nederlandse publiek stemt tot 30 juni op zijn favoriete kandidaat. Per leeftijdscategorie gaan de vijf kandidaten met de meeste stemmen door naar de finale en daar worden zij voorgelegd aan de jury. Aan mij dus! Zie ik jou daar? Succes!

Brildrager van het jaar

Benieuwd naar dé brillentrends volgens Specsavers? Je leest het hier!

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer