Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

6 x dit vinden mannen écht aantrekkelijk

Kristel, 01 januari 2018

Als het gaat om wat mannen nu echt aantrekkelijk vinden, blijkt de uitkomst nog altijd heel mysterieus. Natuurlijk verschilt het van man tot man wat volgens hen een vrouw aantrekkelijk maakt, maar deze zes dingen gelden toch wel voor de meeste guys!

Wij vrouwen gaan los op allerlei nieuwe kapsels, de hipste eyeliners en vurige lippenstift. Vooral jezelf blijven is het credo, met een trendy opsmuk als je de deur uit gaat. Met dit in het achterhoofd heeft de site Byrdie onderzoek gedaan naar wat mannen echt mooi vinden aan een vrouw en stuitte op zeven zeer interessante studies.

#1 Witte lach

Je hoeft echt niet meteen een hap te nemen in een of ander whitening goedje. Maar een glimlach en een mooie rij tanden doet mannen omkijken. Dus hou je tanden goed schoon na een rooksessie, glas rode wijn of thee.

#2 Rode lippenstift

De kleur van passie en de liefde. Uit onderzoek is gebleken dat mannen worden aangetrokken door rood getinte lippen hoewel ze de kleur niet echt ‘zien’. Te overdreven gestifte lippen met gloss is een no go (dan willen mannen minder snel zoenen vanwege de ‘plak’), maar een passievol kleurtje maakt je kissable.

#3 Bredere heupen

Size zero mag dan op de catwalk veel te zien zijn, mannen hebben de voorkeur voor meer curves. En smallere taille en iets bredere heupen wordt als ‘vruchtbaar’ gezien.

#4 Hogere stem

Een studie heeft uitgewezen dat een lichte hoge stem de mannen naar je doen luisteren. Denk alleen niet dat je vanaf nu in de kroeg een stemverandering moet gaan toepassen en een piepstem op moet gaan zetten.

#5 No make-up

Nog een excuus om de foundation te laten liggen voor wat het is en mee te doen aan de #nomakeup community op Instagram. Mannen zijn niet zo weg van een pancake hoewel de foundations van nu én het goed aanbrengen je een flawless natural look geven. Ook geldt de make-up regel: ‘less is more’. Dus draag óf lippenstift óf oogschaduw.

#6 Brunettes

Blondes have more fun! En brunettes schijnen het goed te doen bij de mannen. Maar is per jaar en per seizoen weer verschillend. Soms winnen de blondines het, andere keren weer vrouwen met bruine lokken.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer