menu
Lifestyle

6 Netflix tips voor komende winter

Marthe, 10 november 2017

6 Netflix tips voor komende winter

Netflix

Winter is coming. Of nouja, winter has arrived. En dus wordt het buiten kouder. En donkerder. Of dat vervelend is? Een beetje. Maar die koude dagen zijn gelukkig wel het perfecte moment om je terug te trekken op de bank. Met een deken. En Netflix.

Want geef toe: er is weinig fijner dat die donkere door te brengen met een goede serie. En dat is waar de problemen beginnen. Want serietechnisch is er op Netflix namelijk een heleboel te vinden. Zoveel zelfs, dat je soms gewoon even niet meer weet waar je moet beginnen. Het gevolg: drie uur bezig zijn met een goede serie zoeken. Maar jouw zoektocht stopt hier. Wij selecteerden namelijk een zestal series om deze winter te kijken. Dus hup, Netflix en chillen maar. Komen ze: 

#1 The Americans 
Deze serie speelt zich af in het Amerika van de jaren 80, tijdens het presidentschap van Ronald Reagan. Twee Russische spionnen doen zich voor als doorsnee Amerikaans gezin, iets dat niet altijd even makkelijk gaat door de gecompliceerde missies waar ze op gestuurd worden. 

#2 The Originals 
Deze spin-off van Vampire Diaries is de moeite van het kijken zeker waard. Ten eerste vanwege Klaus. Ten tweede omdat de serie zich afspeelt in New Orleans, en omdat het zich in een stad afspeelt is de serie iets sneller dan zusje Vampire Diaries.  

#3 The Fall 
Razend spannende serie die zich afspeelt in het Ierse Belfast. De serie volgt seriemoordenaar Paul (gespeeld door Jamie Dornan, je weet wel, Christian Grey) en detective Stella Gibson in haar zoektocht om hem te ontmaskeren. De twee zijn verwikkeld in een kat en muis spel, waardoor het plot vaak interessante wendingen maakt.

#4 Glow 
Gemaakt door de schrijvers van Orange is the New Black. De serie focust zich op actrice Ruth, die het vanwege het gebrek aan leuke rollen allemaal even niet meer ziet zitten. Uiteindelijk besluit ze zich aan te sluiten bij een groep die een serie over worstelende vrouwen van de grond probeert te krijgen. 

#5 Lovesick 
Een echte feel good serie. Als Dylan te horen krijgt dat hij chlamydia heeft, duikt hij in zijn exen bestand om het ze allemaal braaf te vertellen, maar ook om de gulle gever te vinden. Jullie begrijpen: dat werd een hilarische zoektocht. 

#6 Lucifer
Lucifer Morningstar was het zat om de als duivel de poorten van de hel te bewaken en vergast naar Los Angeles om daar een nachtclub te openen en via deze weg de mensheid beter te begrijpen. Eenmaal daar ontmoet hij detective Chloe Decker, met wie hij een duidelijk voelbare chemie heeft. 

Netflix en chill 

Pieces TruiPieces Sans-online
€ 34,99
Mok van ban.do, Love PotionBan.do MokA Little Bird Told Me...
€ 15,00
MRI ZwartHappy Socks Sokken.nl
€ 8,95
OYSHO Pyjamabroek dark greyOysho Zalando
€ 22,99 € 11,99
Hunkemöller Korte Badjas Birdseye Fleece ZwartHunkemöller Hunkemoller
€ 39,99
Living Kitzbühel Pantoffels Zwart met PatchesLiving Kitzbühel Torfs
€ 89,95 € 80,96

Lees ook: 3x lange jurken in de winter 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer