Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
hannah
Advertorial

6 dingen die je moet weten over de hannah Xperience

Kristel, 20 november 2018

De hoofdredacteur van ons zusje Styletoday - Vivian - heeft op het moment een onrustige huid en onderging hiervoor een fijne behandeling bij hannah huidcoach. 

Maar wat is zo'n hannah Xpercience eigenlijk? En wat zijn de voordelen en effecten? En misschien wel de belangrijkste vraag: is het iets dat jij ook zou moeten doen? Vivian deelde haar ervaringen met ons en wij hebben de belangrijkste punten genoteerd zodat jij een weloverwogen besluit kan nemen. 

Alles wat je moet weten over de hannah Xperience 

#1 Kom je voor het eerst bij hannah, dan start je met een 'Meet & Treat'. In dit gesprek vertel je over je eventuele klachten rondom je huid, je eetgewoontes, eventuele ziekten en je geschiedenis van je huid. Deze informatie is belangrijk om jou de juiste behandeling en tips te kunnen geven.

#2 Er worden foto's gemaakt in een lichtbak genaamd de VisioFace. Zo kan de huidcoach goed zien waar je probleemzones zitten op dat moment, hoe je poriën eruitzien, hoeveel pigment je hebt en hoe de zon je huid al heeft aangetast. Kom je een volgende keer weer dan worden er opnieuw foto's gemaakt en deze worden met elkaar vergeleken.

#3 Voor de behandeling start, voert de huidcoach een huidmeting uit met de Skin Analyzer. Met dit apparaat wordt er gekeken naar de conditie van je huid. Van vocht- en vetgehalte tot pH-waarde. Aan de hand van deze metingen wordt de behandeling en de keuze van producten bepaald.  

Hoe dan ook: je wordt flink in de watten gelegd.

#4 Op basis van je metingen bepaalt de huidcoach welke behandelingen en producten verder nodig zijn. Vivian werd getrakteerd op het hydraterende Vitamin Complex en haar huid werd gezuiverd en gekalmeerd met de Cleansing Clay. Hoe dan ook: je wordt flink in de watten gelegd.

#5 De behandeling wordt afgerond met een bindweefselmassage. Dit zorgt voor een duidelijk zichtbare huidverbetering en algehele ontspanning. Een echte traktatie dus!

#6 Uiteindelijk neemt de huidcoach samen met jou door hoe je thuis je huid het beste kunt verzorgen. Als de behandeling je goed bevallen is, en we denken dat dat zeker het geval zal zijn, kun je gelijk een vervolgafspraak maken. Doen!

Wil je meer weten over de hannah Xperience? Op de website vind je alle informatie. 

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer