Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
orgasme
Advertorial

5x waarom je knapper wordt van een orgasme

Sarah, 21 mei 2019

Wij vrouwen zijn ijdel. Hartstikke ijdel. Probeer het maar eens te ontkennen. En daarom geven we honderden euro's uit aan beauty producten - maar er is één middel waar je écht door gaat stralen: het orgasme. 

Zonder twijfel het oudste beautymiddel op de markt, en daar kan geen enkele crème tegenop. Het fijne? We hebben helemaal geen man is ons leven nodig om dit te bereiken - we kunnen het namelijk héél goed zelf. Heb jij er nog niet zo veel ervaring met deze vorm van me-time? Of vind je het lastig om tot een hoogtepunt te komen? Dat is helemaal niet erg. Masturberen kun je namelijk leren via de Love Lessons van EasyToys. 

Een éxtra knappe versie van jezelf


#1 Hallo stralende huid. Als jij tot je hoogtepunt komt, komen er een heleboel hormonen vrij die zorgen voor een jonge en gezondere huid. Het is een natuurlijk steroïde die ervoor zorgt dat de groei van gezonde huidcellen in je lichaam gestimuleerd wordt. Met een stralende jij als resultaat.

#2 Een platte buik. Die masturbeersessies zijn naast heel lekker, óók heel goed om de nodige calorieën te verbranden. Dat is al iets wat algemeen bekend is - maar wist je dat ook de conditie van je hart verbetert? Je krijgt namelijk een versnelde hartslag en ademhaling waardoor het orgasme hetzelfde effect heeft als een kleine work-out.

#3 Op en top gelukkig. Wist je dat vrouwen die vaker een hoogtepunt krijgen, ook sneller gelukkig zijn? Er komt namelijk een gelukshormoon genaamd 'oxytocine' vrij dat zorgt voor een relaxed en warm gevoel. Spanningen en stress in je lijf verdwijnen zo als sneeuw voor de zon. 

#4 Het geheim van de eeuwige jeugd. Het grote geheim van de eeuwige jeugd? Een man, vibrator of vingers die je regelmatig tot een hoogtepunt brengen. Lukt het bij jou met je vingers maar lastig, of zou je graag een intenser orgasme willen beleven? Probeer dan eens een goede vibrator (wij zijn verliefd op de exemplaren van EasyToys). Wedden dat je nooit meer zonder kunt? Zo straal je altijd - of je nou 20 bent of 60.

#5 De natuurlijke borstvergroting. Vergeet die dure en heftige boob job, dé manier om jouw borsten een maatje groter te laten worden is seks. Of dat nou met jezelf is, of met je grote liefde. Je voorgevel zwelt 25% procent op als je opgewonden bent. Say what? Je weet dus wat je te doen staat voor dat avondje uit.

Ook zo'n zin gekregen om je mooiste zelf te zijn? Breng dan snel een bezoekje aan EasyToys en vind daar jouw perfecte mooimaker. 

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer