Fashionnews

5x waarom dit je nieuwe computer moet worden

Marthe, 22 mei 2017

5x waarom dit je nieuwe computer moet worden

Er zijn van die aankopen in je leven die je doet onder het mom: kost een beetje maar dan heb je ook wat. Ik noem een auto. Ik noem een designertas. Ik noem een nieuwe bank. Stuk voor stuk aankopen waarvoor je een flinke sok met geld uit je sokkenlade moet vissen, maar er met een beetje geluk hartstikke lang plezier aan beleeft. Maar ook electronische apparaten horen in deze catogorie thuis.  

Asus Zenbook

Een computer die je overal mee naar toe neemt. 

Goed, misschien zijn elektronische apparaten nou niet meteen dingen waar je hart sneller van gaat kloppen. Want in de wondere wereld van het nieuwe werken is vrijwel iedereen in het bezit van een laptop. En neemt men deze dan ook overal mee naartoe. En tja, dat leidt meer dan eens tot de nodige frustratie. Omdat de laptop in kwestie a) te zwaar is en b) meer dan eens vast loopt vanwege intensief gebruik. En eerlijk is eerlijk: er is weinig vervelender dan een computer die niet doet wat-ie moet doen. Toch? Op zoek dus naar een oplossing, passend bij het nieuwe werken... Goed nieuws: ASUS heeft er zo eentje! En die hebben ze de ASUS Zenbook 3 genoemd. En geloof mij, van dit nieuwe juweeltje van ASUS gaat je hart wél sneller kloppen. Waarom? Ik heb 5 ijzersterke argumenten, die ik je hieronder eens even zal vertellen. Read on!

Asus ZenBook

De 5 wonderen van de ASUS ZenBook 3

#1 Hij is superlicht. De ZenBook 3 is lichter dan een gemiddeld boek. Dat niet alleen: hij is ook nog eens hartstikke compact en past daarom makkelijk in je tas. Ideaal, want zo ren jij zonder moeite - én zonder pijn aan je rug of schouders - van afspraak naar afspraak. 

#2 De batterij gaat superlang mee. Persoonlijk vergeet ik mijn oplader vaker dan dat ik 'm mee heb, en dat levert nogal wat stressmomenten op. Maar met een batterij die zelfs met actief gebruik de hele dag mee gaat, is dat bij deze computer dus geen probleem. 

#3 Het oog krijgt ook wat. De metalen unibody is letterlijk voorzien van een gouden randje. Dus zelfs als je 'm niet gebruikt steelt -ie makkelijk de show. Oh, en hij is er ook in zilver en antraciet. Voor ieder wat wils dus. 

#4 Hij is razendsnel. 20% sneller dan zijn voorgangers zelfs. En dankzij z'n krachtige processor loopt-ie dus ook niet zo snel meer vast. Kun je met een gerust hart Netflixen én online shoppen tegelijk. En werken natuurlijk..

#5 Klinkt dat als muziek in je oren? De speakers zijn ontwikkeld in samenwerking met Harman Kardon Technology, en laten die nou nét bekend staan om hun prestigieuze speaker systemen. Hup, vol Beyoncé uit je speakers dus en genieten maar!

Al overtuigd? Hier vind je álles wat je weten moet over de ASUS ZenBook.

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Asus

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer