5 x waarom jij het A Lot Of Fashion event niet mag missen

Schrijf 1 juni maar héél groot in je agenda, want dan is het FEEST! Waarom, hoor ik je denken? Nou dat zullen we je vertellen. Onze collega's van STYLETODAY organiseren dan namelijk hét modefeestje van het jaar: A Lot Of Fashion on tour. Voor wie alle commotie rond om het event even gemist heeft: A lot of fashion is een avond vól met cocktails, prijzen, muziek en natuurlijk heel veel fashion. Na de succesvolle aftrap in Amsterdam (kijk maar eens naar de aftermovie) leidt de tour ons naar Eindhoven en geloof mij: hier wil je bij zijn.  

A lot of fashion event

Beachclub Sunrise wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar fashion en beauty wahalla. De avond zelf wordt gehost door Fred van Leer en natuurlijk is er de Fabulous Fashion Lotery (daarover later meer) waarbij je een heleboel fantastische prijzen kunt winnen. Kortom: een avond om niet te missen dus. Heb je toch nog wat meer overtuiging nodig? Dan heb ik hier vijf redenen waarom je absoluut op aanwezig moet staan:

5 redenen om NU een ticket te kopen voor A Lot Of Fashion

#1 Tickets zijn maar €20. Gevalletje waar voor je geld: je kaartje fungeert als golden ticket naar de loterij, maar ook naar een avond die volledig in het teken van fashion, bites en muziek. 

#2 Prijzen, prijzen, prijzen! Ik noemde 'm al eerder: de Fabulous Fashion Lottery. Fabulous, dat is-ie zeker. Een kleine greep uit wat er te winnen valt: Een CLUSE horloge. Een jaar lang gratis waxen. Een trip naar L.A. EEN TRIP NAAR L.A.! 

#3 Er zijn touch-up bars. Er zijn een aantal merken aanwezig bij wie je jezelf lekker in de watten kunt laten leggen. Zo kun je je nagels laten manicuren door de dames van SOAP, en kun je bij Colorista je haar van een nieuwe (tijdelijke) kleur voorzien. 

#4 Er zijn cocktails. Vergt geen verdere uitleg toch? Dus trommel al je vriendinnen op en Cocktail the night away! 

#5 De goodiebags. Daar wil ik het ook nog even over hebben, want uiteindelijk is iedereen een winnaar. Aan het einde van de avond staat je namelijk nog een me-ga goodiebag te wachten, ter waarde van €75-, Ha! Tel uit je winst! 

tickets

En dit kun je aan!

Tommy Hilfiger Love Tommy Crossover StarTommy Hilfiger THEBAGSTORE
€ 89,90 € 69,95
FLARED FAIRY TOPComegetfashion Comegetfashion
€ 39,99
Cluse Horloge La Boheme CL18414CLUSE horlogede Bijenkorf
€ 89,95
Small Hoops Star & Beads White - Gold/Silver/RoseMy Jewellery OorhangerMy Jewellery
€ 13,95
I FEEL STRONG PANTSComegetfashion Comegetfashion
€ 39,99
Metallic laarzenSacha Sacha
€ 99,99 € 59,99

Nog niet genoeg van al dat feest? Bekijk dan ook even onze leukste festival outfits! 

liefs, Marthe , You can find inspiration in everything. If you can't, then you're not looking properly