5 x waarom je een badpak moet dragen

Wanneer de zomer in aantocht is gaan er bij velen van ons gelijk allerlei alarmbellen af. Want waar ga je in hemelsnaam die perfecte bikini vinden? En dan het tweede vreselijke onderdeel: de bikini passen. Ik ben zo iemand die dan de vreselijke lichten in de pashokjes de schuld geeft, of dat ene extra taartje dat ik niet had moeten eten. Kortom: echt een feestje is dit hele bikini gebeuren niet. Gelukkig is daar sinds vorig jaar verandering in gekomen, want wat wel écht een feestje is, is die heerlijke badpakken trend van 2017. Yes!

Badpak   quote

Het woord badpak heeft niet zo’n heel sexy imago. Maar, aan mij de taak om jullie eens even flink wat voordelen te vertellen over dit knappe stuk badstof. Want hell yeah, ik ben fan. Ze zijn er in duizenden kleuren, vormen en maten. Dus aan keuze geen gebrek. Maar waarom je deze zomer nou écht niet op vakantie kunt gaan zonder zo’n knap pakkie in je tas, dat ga ik je vertellen.

Waarom we fan zijn van het badpak

#1 Bye bye, buikje. We kennen het waarschijnlijk allemaal: je probeert op je meest nonchalante manier op de rand van het zwembad te zitten, zonder dat dat ene vetrolletje zichtbaar is. Totaal niet comfortabel dus. Je toekomstige badpak is je nieuwe beste vriend, want dit item gaat ervoor zorgen dat je nét iets chiller zit, omdat dat rolletje lekker bedekt is. Heerlijk!

#2 Je hebt meteen een knappe outfit. Zin om vanaf het strand gelijk even langs een marktje te hoppen? Of moet er even een kleine boodschap gehaald worden in de supermarkt? Hoppa, je trekt een shortje aan over je badpak en een heerlijk zomers outfitje is geboren. Super easy.

#3 Alles op z'n plek! Een nonchalante duik in het water, of een glijbaansessie in het waterpark zijn vaak niet echt bikini-proof. Dat eeuwige gesjor aan je bikinitopje en bikinibroekje is voorbij. Jouw badpak zit en blijft op z’n plek. 

#4 Hij is super sexy. Dat stoffige en vaak niet zo sexy imago rondom het woord badpak mag je gauw vergeten. Anno 2017 zijn er zo-veel knappe badpakken. Ga bijvoorbeeld voor een lage v-hals of een mega laag uitgesneden rug. Of kies eens voor een crazy printje. Kiezen was nog nooit zo moeilijk. 

#5 Hoe leuk is het om even die show te stelen op het strand of bij het zwembad? Jij bent diegene met een mega sexy badpak, terwijl iedereen in zijn bikini rondhuppelt. Badpakken stelen nou eenmaal de show. En hoe leuk is dat! Ik zeg: go for it. 

De allerknapste badpakken

Beth Richards ANDY  Badpak whiteBeth richards Zalando
€ 224,95 € 112,95
Dames badpak in zwart - bpc bonprix collectionBonprix
€ 29,99 € 28,99
Lipsy Badpak redLipsy Zalando
€ 56,00
Billabong SOL SEARCHER  Badpak black sandsBillabong badpakZalando
€ 79,95
Hot as Hell Badpak lankaHot As Hell Zalando
€ 134,95 € 67,95
Banana Moon BELAIR SOCALY Badpak noirBanana Moon badpakZalando
€ 79,95 € 71,95
Scotch & Soda Bedrukt badpakMaison Scotch Scotch & Soda
€ 79,95 € 40,00
Sapph badpakSapph wehkamp.nl
€ 69,99
Solid & Striped THE BELLA Badpak creamSolid & Striped Zalando
€ 159,95 € 127,95
Lavish Alice RUCHE Badpak whiteLavish alice Zalando
€ 69,95
Badpak Maritim animalMaritim Wenz
€ 49,99 € 29,99
Banana Moon BORAGE Badpak maasaiBanana Moon Zalando
€ 99,95 € 69,95

Lees ook: In 5 stappen de perfecte (zomer)foto 

liefs, Roos , I make shoe contact before eye contact