Winnen

5 x 2 tickets voor FashionFest & Fashionchick's Bloggercafé

Kristel, 02 januari 2016

5 x 2 tickets voor FashionFest & Fashionchick's Bloggercafé

Het is bijna zover: vanaf 8 januari barst het mooiste modefeest van het jaar in al haar hevigheid los. Twee weken lang staat Amsterdam in het teken van alles dat met mode te maken heeft en kun je in de hoofdstad terecht voor de mooiste catwalkshows, de nieuwste collecties, fantastische exposities, interessante lezingen en spectaculaire feesten. Ik heb het natuurlijk over Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Win tickets bloggercafe

Fashionchick's Bloggercafé

De eerste week van Fashion Week Amsterdam staat volledig in het teken van het zogenaamde OFF SCHEDULE programma. En dan is ook Fashionchick van de partij. Wij organiseren namelijk samen met een aantal andere zeer modische co-hosts het FashionFest! Dit fashion festival vindt op 14 januari vanaf 18.30 uur plaats in de 5&33 Gallery in het art'otel in Amsterdam en je kunt hier de hele avond terecht voor de leukste activiteiten. Bekijk hier nieuwe collecties, krijg gratis make-up advies, woon een heuse fashionshoot bij en sluit de avond dansend op de deuntjes van DJ's Kris Kross Amsterdam af. Fashionchick zal tijdens deze avond het Fashionchick Bloggercafé hosten. Vanaf 20.00 uur zullen drie van onze favoriete bloggers en influencers - Daphne van Fitgirls.nl, Marlot van Jolie-lot.com en Emilie van Hashtag Workmode - een lezing geven over hun leven en het succes van hun blog en ga je naar huis met een bak aan tips & tricks én een bomvolle goodiebag. 

Reageer & win tickets voor FashionFest

Lijkt het jou wel wat om hierbij te zijn? Dat snappen we maar al te goed. Daarom hebben we speciaal voor onze trouwe Fashionchick lezeressen 5 x 2 kaarten voor het FashionFest apart gehouden. Om kans te maken op deze kaarten hoef je alleen maar een reactie achter te laten en ons te vertellen waarom juist jij bij dit feestje aanwezig moet zijn. That's it! Zien we jou en een vriendin daar?

Dress to impress

Black Button BlazerModeMusthaves ModeMusthaves
€ 59,95 € 29,95
Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick - 13 Fu(n)chsiaBourjois The Make Up Spot
€ 8,89
Rock These PantsModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95 € 9,95
Guess Pump met logoprint en metallic finishGuess de Bijenkorf
€ 149,95 € 74,97
BodySapph Livera
€ 89,99
Diane von Furstenberg Patchwork Heart clutch van leerDiane Von Furstenberg de Bijenkorf
€ 113,00

Ps. Liever zeker van je zaak? Een kaartje kopen kan natuurlijk ook! Voor slechts €12,50 (excl. servicekosten) ben je al van de partij. Met dit ticket krijg je toegang tot alle activiteiten tijdens het FashionFest en het feest dat om 22.00 uur losbarst. See you there!

Tickets

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer