Winnen

5 x 2 kaartjes voor de Fashionchick: Elke dag een look launch party

Bo, 08 maart 2016

5 x 2 kaartjes voor de Fashionchick: Elke dag een look launch party

Ter ere van van het tweede seizoen van Fashionchick: Elke dag een look (en omdat we nou eenmaal van een goed feestje houden) organiseren we op dinsdag 15 maart een heuse launch party. En daar kan jij bij zijn! Omdat we heilig geloven in de motto's 'sharing is caring' en 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' hebben we een aantal plekken op de gastenlijst voor jullie vrijgehouden. Een kaartje kopen voor dit exclusieve (jaja!) event is niet mogelijk dus laat deze VIP plek niet aan je neus voorbij gaan! Waarom niet? Omdat je tijdens dit event samen met een vriendin van heerlijke drankjes en bites van SNCKBR kunt genieten, de bloggers uit het tv-programma kunt ontmoeten en je uiteindelijk naar huis gaat met een bomvolle goodiebag. Klinkt goed toch?

labello reageer en win

Fashionchick's launch party

Seizoen twee van ons tv-programma Fashionchick: Elke dag een look is weer volop aan de gang en daar zijn wij super trots op! Van zondag- tot en met woensdagavond verwennen we je met toffe looks op zowel Fashionchick, InstagramFacebookYouTube én Net5. Hoe cool is dat! Ter ere van dit nu al te gekke seizoen organiseert Fashionchick een launch party met onder andere heerlijke drankjes en bites van SNCKBR. Het event zal plaatsvinden op dinsdag 15 maart van 18:00 tot 20:30 in SNCKBR (Van Woustraat 34-36, Amsterdam). SNCKBR is een nieuwe hotspot waar je kunt genieten van eten en drinken dat we het liefste elke dag zouden nuttigen (denk aan pizza, burgers, bitterballen en cocktails). Om niet te veranderen in een doorgekookte bankaardappel werkt SNCKBR met duurzame en koolhydraatarme producten. Lekker én gezond dus! Ook kun je op de launch party de bloggers van ons tv-programma ontmoeten, zal er pers aanwezig zijn en ga je naar huis met een bomvolle goodiebag.

Reageer & win 

Lijkt het jou wel wat om hierbij te zijn? Dat snappen we maar al te goed. Daarom hebben we speciaal voor onze trouwe Fashionchick lezeressen 5 x 2 kaarten voor het Fashionchick: Elke dag een look launch party apart gehouden. Om kans te maken op deze kaarten hoef je alleen maar een reactie achter te laten en ons te vertellen waarom juist jij samen met een vriendin bij dit feestje aanwezig moet zijn. That's it! De actie loopt tot en met zondag 13 maart, dus wacht niet te lang en plaats je reactie. Zien we jou en een vriendin daar?

What to wear

ColpulloverRick Cardona OTTO
€ 39,95 € 29,95
HUGO BOSS Mitzu mouwloze blazer double breastedHugo Boss de Bijenkorf
€ 419,00
Wacoal Eglantine beugel bhWacoal de Bijenkorf
€ 54,00 € 37,80
Labello Pearly Shine SPF10Labello wehkamp.nl
€ 3,99 € 3,59
Dames pantalon met wijde pijpen ZwartSteps Steps
€ 79,95
Topshop RITA Sandalen met hoge hak nudeTopshop Zalando
€ 64,95
SuperTrash crossbody tas Barclay S blackST. Studio Duifhuizen
€ 49,00
CLUSE Horloges La Boheme Silver White BeigeCLUSE The Little Green Bag
€ 89,95
Zilverkleurige ketting met staafjeLoavies Loavies
€ 9,95

Mis nooit een aflevering van Fashionchick: Elke dag een look en abonneer je snel op ons YouTube kanaal!

liefs, Bo , Whoever said that money can't buy happiness, simply didn't know where to shop.

Lees meer