Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

5 type mannen waar alle vrouwen voor smelten

Kristel, 04 september 2016

5 type mannen waar alle vrouwen voor smelten

Er zijn van die mannen waar je direct, ogenblikkelijk, meteen als een blok voor valt. Waarom? Niemand die het weet. Maar wat ik wél weet is dat je meestal niet de enige bent. Is het relatie materiaal? Grote kans van niet. Zijn ze een tikkie fout? Zeer waarschijnlijk wel. Maakt dat ze minder aantrekkelijk? Hell no. Dit zijn de type mannen waar élke vrouw het warm van krijgt. Ja, jij ook. Beloofd.

De muzikant

Type man

Laat een man met een beetje knappe stem een liedje zingen en ik ben verkocht. Geef hem er ook nog eens een instrument bij en ik ben head over heels. En ik ben niet de enige. Het is namelijk niet voor niets dat muzikanten van over de hele wereld aanbeden worden, huwelijksaanzoeken krijgen en worden bedolven onder pikante slipjes. Muzikanten zijn bloody sexy, dat weet iedere vrouw. 

De bad boy

Type man

Ach ja, de bad boy. Een ware klassieker als het over vrouwenmagneten gaat. Op de één of andere manier willen wij vrouwen onze mannen nou eenmaal niet te lief, een beetje stout mag best. Niet té hoor, dan zijn we er snel klaar mee. Maar we moeten wel het gevoel hebben dat we ons best moeten doen, dat wij misschien die ene vrouw zijn die hem op het rechte pad krijgt. We weten allemaal nog wat er door ons heen kreeg toen Chuck het eindelijk zei: 'Three words, eight letters, say it and I'm yours'. Oef.

De zakenman

Type man

De succesvolle zakenman is om meerdere redenen onwaarschijnlijk aantrekkelijk voor het vrouwelijk geslacht. #1 Hij draagt een pak. En van een man in pak krijgen de meeste dames het ogenblikkelijk warm. #2 Hij is een tikkeltje arrogant en weet dondersgoed wat -ie wil, hij is immers niet zomaar zo succesvol geworden in de keiharde zakenwereld waarin hij werkt. #3 Waarschijnlijk heeft -ie ook nog wat knaken op de bank en dat betekent dat die ene designertas waar je al jaren van droomt opeens een stuk minder onwaarschijnlijk wordt. #4 Harvey Specter. #5 Hij draagt een pak, had ik dat al gezegd?

De man met het accent

Type man

De man met het accent is een bijzonder geval. Nog meer dan bij de andere mannen lijkt het uiterlijk hier niet of in ieder geval weinig invloed te hebben. Natuurlijk, een lekker bekkie helpt zeker mee maar als een Australiër, Ier, Schot of Brit tegen me begint te praten, ben ik eigenlijk al om. 

De sportman

Type man

Nou ben ik niet zo heel erg gevoelig voor dit type man - al is David Beckham heus hartstikke welkom hoor, mocht -ie interesse hebben - maar ik weet dat veel vrouwen wegsmelten bij de sportman. Op zich ook niet zo verwonderlijk want de kans dat dit soort inclusief Heel Prettig Lichaam komt is vrij groot. Daarnaast heeft -ie waarschijnlijk een bereconditie en dat is dan weer fijn voor al die.. uhm.. wandelingen die jullie samen kunnen maken. Toch?

Meer mannelijk schoon bewonderen? Bekijk hier de heetste mannen die ik op Instagram kon vinden.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer