Fashionnews

5 tips voor de ultieme interior jungle

Marthe, 30 mei 2017

5 tips voor de ultieme interior jungle

Het is een heuse trend, planten in huis. En dat is best logisch. Want planten brengen naast gezelligheid een hele rits aan voordelen met zich mee. Wist je bijvoorbeeld dat planten goed zijn voor de luchtzuivering in je huis? En dat ze de luchtvochtigheid verbeteren, waardoor je minder snel last hebt van bijvoorbeeld hoofdpijn of een verkoudheid? Ha, gevalletje money well spent, toch? Maar om die planten in kwestie daadwerkelijk in huis te halen is een hoop gesjouw voor nodig. Dat kan dus anders. Je kunt ze namelijk ook gewoon online bestellen. Via Plantje.nl bijvoorbeeld. En die planten bezorgen ze vervolgens gewoon bij jou thuis! Maar dan nog een klein probleempje: hoe verwerk je die fijne planten in je interieur? Gelukkig hebben we daar ook een paar tips voor, dus ik zou zeggen: read on! 

Plantje.nl

5 tips voor jouw interior jungle

#1 Combineren kun je leren. Mix groene vetplantjes af met cactussen en kies voor potten in verschillende groottes en kleuren. Hoe meer planten, hoe beter. Vul dit steeds aan en heb geduld: een jungle heeft tijd nodig om te groeien #2 Kies voor hangplanten. Heb je niet zoveel ruimte maar wil je wel wat meer groen in huis? Hangplanten zijn dan ideaal vanwege het kleine oppervlak dat ze in beslag nemen. #3 Koop makkelijk te onderhouden planten. Is planten water geven niet zo je ding? Don't worry, je bent niet alleen! Misschien wel slim om dat voor een makkelijke plant te kiezen, zoals een cactus of een vetplant bijvoorbeeld. #4 Maak van je planten je hobby. Oké, je moet ze goed verzorgen, maar combineer het wateren van je planten met een relax-momentje om er iets extra leuks van te maken. Geef ze een naam (mijne heet bijvoorbeeld Stanley) zet muziek op of een serie aan en go! Voor je het weet ga je er naar uitkijken. #5 Kies een eyecatcher. En zet deze in een open ruimte of op een prominente plek in de hoek. Mijn persoonlijke favoriet: de Monstera

Nog meer groene inspiratie opdoen? Check snel al het moois dat Plantje.nl verkoopt en start vandaag nog met jouw interior jungle!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer