5 redenen waarom je een Apple watch nodig hebt

Als zelfs Beyoncé en Anna Wintour er een hebben, is het toch echt de hoogste tijd om je er eens in te verdiepen. We hebben het natuurlijk over het nieuwste Apple product dat deze zomer werd gelanceerd: de Apple Watch. We kunnen er niet langer omheen; er zijn teveel goede redenen om een Apple Watch te gaan dragen. Wij zetten voor jouw dé vijf reden waarom je een Apple Watch nodig hebt op een rij. Read on! 

Apple Watch

#1 Je krijgt er een eigen personal trainer bij
De Apple Watch heeft supertoffe features. Zo houdt het klokje je hartslag, beweging en andere fysieke inspanningen bij. Een soort van persoonlijke trainer, die je de hele dag in de gaten houdt. Zo houdt het horloge bij hoeveel stappen je zet, hoe actief je bent en hoeveel calorieën je op een dag verbrandt. De hele dag lui op de bank hangen of op je bureaustoel zitten, is er niet meer bij. Dan laat je personal trainer fijn een weten dat het tijd is om in beweging te komen. We like!

#2 Meer #girlboss in minder tijd
Ja, er zitten helaas echt maar zeven dagen in een week en 24 uren in een dag. Maar, goed nieuws: de Apple Watch zorgt ervoor dat je zowel sneller als productiever wordt. Ik hoor je denken: hoe dan? Simpel: met een Apple Watch kun je veel sneller iets checken of een afspraak inplannen dan met je telefoon. En als een echte #girlboss snap je wel: tijd is geld! Hebben!

#3 No More Fomo
Last van Fomo? Ofwel; The Fear of Missing Out? Cursusje Mindfulness kan natuurlijk helpen, maar een Apple Watch ook. Ja, echt! Met een Apple Watch krijg je namelijk kleinere notificaties op je pols dan op je telefoon. Het voordeel hiervan is dat je snel ziet wat er gebeurt en je dan zelf kunt bepalen of het belangrijk genoeg is om erop te reageren. Op je telefoon kijk je al snel even verder nadat je een notificatie hebt gekregen, je telefoon is dan namelijk toch al ontgrendeld. Meet de Apple Watch; jouw nieuwe zen. 

#4 Vrouwen zijn de toekomst
Net als smartwatches trouwens; de smartwatch zal de komende jaren de hele wereld gaan veroveren. En aangezien wij vrouwen als natuurlijk altijd ver voorlopen op het andere geslacht, is het tijd om actie te ondernemen. Who run the world? Juist ja, girls! Dus: don't snooze en don't loose.

#5 Multitasken 2.0
Dacht jij dat je kon multitasken? Met een Apple Watch om je pols, weet je pas wat multitasken is! Een extra vrije hand die bijvoorbeeld heel goed van pas komt tijdens het shoppen wanneer je met een paar tassen (teveel) om je arm loopt te shoppen en ondertussen een koffie to go probeert te verorberen.

Je eigen Apple Watch shoppen? Vanaf vandaag is -ie ook bij Media Markt te koop. Vanaf €350,- is deze nieuwkomer in de Apple familie al van jou.

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer