Fashion

5 redenen waarom glitterpumps onmisbaar zijn in je leven

Roos, 29 maart 2017

5 redenen waarom glitterpumps onmisbaar zijn in je leven

Laten we het eens hebben over de dingen waar wij vrouwen blij van worden in ons leven. Met stipt op nummer 1 zet ik dan: chocolade. Maarja, dat spreekt voor zich. Helaas kunnen wij ons niet kleden in dit goddelijke snackje. Dan gaan we ons rijtje maar even verder af. Want waar wij vrouwen ook heel erg lekker op gaan is roze, pumps én glitters. En wij van Fashionchick snappen dit. Wij snappen ook dat je niet kunt blijven shoppen, en daarom voegen wij al deze heerlijkheden samen in één item. Jawel, de roze glitterpump. En heb je nou net al een roze jurk aangeschaft? Geen paniek. We hebben ‘m ook in het grijs. Twijfel je nu nog steeds? Ik zal je 5 redenen vertellen waarom jij de pump met glitter nodig hebt in je leven. 

Glitterpump x quote

5 redenen waarom jij pumps met glitter nodig hebt in je leven

#1 Hij maakt elke outfit minder saai. Want saaie outfits? Ain’t nobody got time for that. Saaie outfits dragen we op de zondagmiddag, op de bank. Al zou de glitterpump het daar ook lekker onder doen. Maar ik bedoel natuurlijk die dagen wanneer je voor een basic zwart jurkje gaat. Dan is de glitterpump dé uitkomst. Want heeft er ooit iemand saai uit gezien met glitters aan zijn voet? 

#2 Pom poms. Pom poms? Ja, dat heeft deze pump óók nog eens. En je kan wel zeggen dat je schoen van zo'n klein fluffy balletje heel erg gezellig wordt. 

#3 Ochtendhumeur? De glitterpump is dé remedie. Want ook al ben je met je verkeerde been uit bed gestapt. Deze schoen is er om je op te vrolijken. En niet alleen jezelf. Want geef nou toe: deze schoen is voor iedereen een hele gezellige eyecatcher.

#4 Very Carrie Bradshaw. Heel even waan je je in de straten van New York. Paraderend met de wind in je haren. Wij snappen dat. Laat die gedachten maar gaan en laat je inner Carrie maar naar boven borrelen. Wat een schoen al niet met je doet, he? 

#5 Date night op de planning? Zo’n eerste indruk is dan super belangrijk. Er zijn vast en zeker mannen die wél naar de schoenen van een vrouw kijken. En hoe fantastisch is het als jij die eerste indruk maakt met glitters én roze (of grijs). Hállo, tweede date! 

The magical look

Selected Jewels Round Armband 1324016 (Verstelbaar: 16-19 cm)Selected jewels Sieraden.com
€ 14,95
Pink And A Little SparkleFashionchick ModeMusthaves
€ 124,95 € 99,95
Guipure katoenen jurkMango Mango
€ 29,99 € 19,99
Noisy May Petite NMJIMI Korte jurk mintNoisy May Zalando
€ 24,95
GAP SUGAR CANE Jeansrok light indigoGap Zalando
€ 49,95
My Jewellery Limited Watch Nude GOLD/SILVER/ROSEMy Jewellery My Jewellery
€ 39,95
Palmtree Studs - Gold/SilverMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Bright Like Grey GlitterFashionchick ModeMusthaves
€ 124,95 € 99,95
New Look SAZ Spijkerjas whiteNew Look Zalando
€ 64,95 € 51,95
Josh V Leren en Suède Jas Female RozeJOSH V Miinto
€ 209,99 € 125,99
Off-shoulder topMango Mango
€ 25,99 € 15,99
Topshop Korte jurk blueTopshop Zalando
€ 64,95 € 51,95

Lees ook: 24x de leukste lente items onder de €30,-.

liefs, Roos , I make shoe contact before eye contact

Lees meer