Fashionnews

5 redenen om naar de Art of Beauty te gaan

Kristel, 20 april 2017

5 redenen om naar de Art of Beauty te gaan

Van 20 t/m 30 april viert de Bijenkorf de Art of Beauty. 10 dagen lang kun je bij de 7 filialen terecht om kennis te maken met al het nieuws dat zij hebben op het gebied van beauty. Van nieuwe collecties tot workshops en treatments en dat van de állermooiste merken. Wij hebben onze 5 favoriete evenementen voor je op een rij gezet. Read on!

de Bijenkorf

#1 Balmain Hair Paris

Tijdens de unieke Hairschool van Balmain Hair leer je de ultieme backstage looks zelf te creëeren. De kosten voor deze workshop zijn €10,- maar dat bedrag krijg je weer terug in de vorm van een giftcard. Die je zéker weten wilt gebruiken, geloof ons. Je krijgt alle ins en outs te horen van de Balmain Hair Session Stylist én je maakt kans op een bomvolle goodiebag. Daar wil je bij zijn, toch? Dat kan. In Amsterdam op 20 april van 18.30 tot 20.00 uur, in Rotterdam op 21 april van 18.30 tot 20.00 uur, in Den Haag op 29 april van 16.00 tot 17.30 uur en in Eindhoven op 28 april van 18.30 tot 20.00 uur. Tickets koop je hier

#2 Givenchy

Stiekem zijn we hier op de Fashionchick redactie allemaal groot fan van de make-up van Givenchy. Wát een fijne spullen! Daarom gaan wij sowieso naar de workshop van Givenchy, waar je wordt ingewijd in de beautygeheimen van dit Franse merk. Mais oui! Ben je ook nieuwsgierig naar de tips & tricks van de make-up artist van Givenchy? Hij of zij is aanwezig in het filiaal in Amsterdam van 20 t/m 23 april en van 28 t/m 30 april.

Givenchy Le Rouge Perfecto - getinte volume lipbalsemGivenchy Make-upde Bijenkorf
€ 36,00
Givenchy Le Prisme BlushGivenchy Make-upde Bijenkorf
€ 45,00
Givenchy Le Vernis - the Point d'Encrage Collection - nagellakGivenchy de Bijenkorf
€ 23,50
Givenchy Hydra Sparkling Fluid Matte moisturiserGivenchy Make-upde Bijenkorf
€ 56,50
Givenchy Matissime Velvet Fluid SPF20 PA+++ - foundationGivenchy Make-upde Bijenkorf
€ 51,50
Givenchy Phenomen'Eyes Waterproof - mascaraGivenchy Make-upde Bijenkorf
€ 33,00

#3 Jo Malone London

Mocht je ooit eens gesnuffeld hebben aan één van de geuren van Jo Malone London dan weet je: beter dan dit wordt het niet. Het bijzondere van deze geuren is dat je ze kunt combineren en over elkaar kunt dragen. Maar hoe doe je dat? Dat wordt je haarfijn uitgelegd tijdens de workshop, waarbij je jouw parfum personaliseert tot signature-geur. Hoera! Daarnaast word je ook nog eens getrakteerd op een hand- en arm massage. Dat wordt dus genieten! Wil je erbij zijn? Kom van 20 t/m 23 april naar Den Haag, van 27 t/m 30 april naar Rotterdam en van 20 t/m 23 april en 28 t/m 30 april in Amsterdam.

#4 M.A.C. Cosmetics

Dat ze bij M.A.C. weten hoe je op je knapst de deur uit gaat, weten we allemaal. Maar hoe fijn zou het zijn als je dat zelf ook kan? En als je daar geen úren voor uit hoeft te trekken? Kom daarom allemaal naar het M.A.C. 1-2-3 event in Amsterdam van 20 t/m 23 april en in Den Haag 27 t/m 30 april. Daar leer je namelijk hoe je in slechts 10 minuten een make-up look in drie stappen maakt. Mis dit dus niet!

M·A·C Matte LipstickM.A.C Cosmetics Beautyde Bijenkorf
€ 19,50
M·A·C Next To Nothing Powder / Pressed - poederM.A.C Cosmetics Beautyde Bijenkorf
€ 29,00
M·A·C 140 Synthetic Full Fan Brush - make-up kwastM.A.C Cosmetics de Bijenkorf
€ 48,00
M·A·C Crystal Glaze Gloss / Work It Out - LipglossM.A.C Cosmetics de Bijenkorf
€ 24,00
M·A·C Zoom Fast Black Lash - mascaraM.A.C Cosmetics de Bijenkorf
€ 20,00
M·A·C Mineralize BlushM.A.C Cosmetics Beautyde Bijenkorf
€ 27,00

#5 Laura Mercier

Van super fijne foundations tot schitterende highlighters, blushs en bronzers; bij Laura Mercier hebben ze het allemaal. Op 22 april (Rotterdam), 23 april (Amsterdam) en 29 april (Den Haag) moet je even naar de Laura Mercier counter komen, want daar voorziet Amanda Rijff - make-up artist en blogster van Fabelish.com - je van dé make-up tips en tricks. Maak dus snel een afspraak!

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Art of Beauty van de Bijenkorf? Check het op de website!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer