5 redenen om meteen de Fashionchick app te downloaden

In 2012 lanceerden we met Fashionchick al een iPhone en iPad app als uitgeklede versie van de originele site. Vrouwen konden zo altijd en overal producten van verschillende online shops bekijken en bestellen. Klikken en klaar. Maar de vertrouwde app is vernieuwd. En – al zeggen we het zelf – nog zoveel beter! Daarom zijn er nu heel veel redenen om meteen de Fashionchick app te downloaden. Spoiler; met reden 5 kun je zomaar een Fashionchick iPhone case winnen (3x).

app

De vijf redenen & win

1. Meer dan 250.000 producten van 150 shops krimpen tot clutchformaat. Wil je in één dag evenveel fysieke winkels bezoeken, dan heb je 9 minuten en 40 seconden per winkel. Als ze 24 uur open zouden zijn dan. Succes.
2. Je filtert op categorie, maat, merk, kleur en webshop en vind zonder omwegen gewoon het perfecte tiende zwarte jurkje. 
3. Je bent niet meer die persoon die de complete collectie designerschoenen van de Bijenkorf in haar bookmarks heeft staan. Favoriete items sla je op in de digitale wishlist van de Fashionchick app. Acné laarsjes; hallo!
4. Je vindt nog meer hilarische lijstjes, tips, trends en inspiratie in het Fashion News.
5And last but not least; onze zo geliefde iPhone app is nu net zo goed op iPad. Als je de app nu download maak je kans op één van de 3 Fashionchick iPhone 5 covers. Hoe te winnen? Deel de app daarna via de volgende links op Facebook of Twitter en laat een reactie achter onder dit artikel. Je kunt meedoen tot 15 oktober. That's all!

De enige reden om de app niet te downloaden? De kans om beneveld van prosecco aan het shoppen te slaan is door zoveel gemak met minstens 100% vergroot. De Fashionchick app download je gratis via de iTunes Store. En vergeet dan niet onze nieuwe app te delen!

deel buttons

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer