5 Pinterest accounts voor mommy's

Ben je moeder of is er een kleine op komst? Of heb je gewoon, net als wij, soms last van rammelende eierstokken? Dan weet je dat er niets leuker is dan het bekijken van inspirerende outfits, babykamers en schattige foto's van de allerkleinsten. Kunnen we onze moedergevoelens even mee stillen of juist inspiratie opdoen voor de baby die op komst is of je kids die je graag in de watten wilt leggen met nieuwe kleding of een nieuwe kinderkamer. Want naast shoppen voor jezelf, is shoppen voor je mini-me minstens zo leuk. Toch? Wij hebben daarom de 5 leukste Pinterest accounts voor fashionable moeders voor je verzameld. We pinnen!

#1 KidsToday

kids

Bij ons kleine zusje KidsToday shop je de de leukste kinderkleding, zwangerschapsmode, speelgoed en woonaccessoires. Bovendien hebben ze een superleuk account op Pinterest, waar je de leukste kinderkamers, grappige vaders en leuke baby's kunt bekijken. 

#2 Ouders van Nu

oudres

Ouders van Nu is hét informatieve babyblad van Nederland en heeft een onwijs leuk account op Pinterest. En heel leuk: je kunt nu een Ouders van Nu voordeelpas aanvragen: hiermee krijg je korting bij winkels en merken zoals Zalando, Dolcis, Kleertjes.com, Brandkids, Polarn O Pyret en Bullby. Doen!

#3 Kek Mama

kek

Kek Mama is dé glossy voor iedere vrouw die ook moeder is. Een blad dat verrast, een blad waar je vrolijk van wordt. Met geweldige interviews, foto’s waar je naar blijft kijken en verhalen met humor en zelfrelativering. Van geestige columns tot shoppings en mode die hebberig maken. 

#4 Jut en Juul

jutenjuul

Jut en Juul is een superleuke babywinkel met de leukste merken, zodat je een feestje kunt maken van de baby- of kinderkamer. Volg je Jut en Juul al op Pinterest?

#5 Little Scandinavian

littlescandinavian

Houd je van Scandinavische mode? Little Scandinavian is een blog met kindermode en design uit Scandinavië met een focus op een gelukkige jeugd en een duurzame levensstijl. 

Zin gekregen om kinderkleding te shoppen? Neem eens een kijkje op KidsToday!

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer