Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Girlbosses

5 Pinterest accounts die je moet volgen

Anne, 26 april 2015

5 Pinterest accounts die je moet volgen

Een leven zonder Pinterest, we kunnen het ons niet meer voorstellen. Vragen als; wat draag ik vandaag? Hoe kom ik ein-de-lijk met dit lijf in beweging? Of 'wat eten we vandaag?' zijn verleden tijd. Deze prangende kwesties worden namelijk met de meest oogverblindende foto's in onze timeline beantwoord. Ook verveelde momenten zijn niet langer van deze tijd. Een luie zondag op de bank? Pinterest. Onderweg naar kantoor? Pinterest. Wij zetten vijf top accounts voor je op een rij die je absoluut niet mag missen op Pinterest. Kijk, pin, follow en repeat!

#1 Marlien Rentmeester (MARLIENNR)

pinterest

Ze was jarenlang fashion editor voor Condé Nast in New York en blogt nu vanuit Los Angeles voor haar website Le Catch. Marlien Rentmeester werd ooit door designer Philip Lim gecomplimenteerd voor haar mooie ketting van Forever 21. Deze fashionista heeft een oog voor mooie items en strolt daar graag het hele internet voor jou voor af. Op haar Pinterest account verzamelt ze de allerleukste musthaves. Must follow!

#2 Interior Junkie (INTERIOR_JUNKIE)

pinterest

Deze interieurverslaafde komt gewoon van Nederlandse bodem. Fashionista en Interior Junkie Elisah blogt samen met een team van andere interieurjunkies dagelijks over alles wat met interieur te maken heeft. Op het Pinterest account van Interior Junkie vind je echt eindeloos veel wooninspiratie waarvan je meteen zin krijgt om je huis een make-over te geven!

#3 #FITGIRLCODE (FITGIRLCODE)

pinterest

Behalve van een strakke buik, voorzien de dames van #FITGIRLCODE ons ook van héél veel fijne fitness en health inspiratie. Zo vind je er gezonde recepten, 30 day challenges en tips & trucs voor de perfecte work-out. En af en toe kunnen we wel een steuntje in de rug gebruiken, toch? Waar wacht je nog op? Volg #FITGIRLCODE op Pinterest en dan ben jij straks zo weer bikini-proof!

#4 Uit Pauline's keuken (PAULINESKEUKEN)

pinterest

Geloof ons: Pauline van de (bijna) gelijknamige foodblog Uit Pauline's Keuken weet wat lekker eten is. Deze vrolijke foodie post zoveel heerlijke gerechten op Pinterest, dat je ze maar nauwelijks kunt weerstaan. Maar in combinatie met de fitness tips van #FITGIRLCODE moet dat wel goedkomen. - Uhuh -. 

#5 FASHIONCHICK  (FASHIONCHICKNL)

pinterest

And last but not least: we hebben zelf ook een Pinterest account waar we de allerleukste looks, outfits, interieurfoto's, quotes, recepten en beauty inspiratie voor je verzamelen. Volg je ons ook al? We pinnen!

Ook leuk: de 7 health & fitness bloggers die je absoluut niet mag missen. 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer