Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

5 nagellak hacks die je moet weten

Isa, 05 februari 2019

Och, wat kunnen we blij worden van vers gelakte nagels. Zeker als ze perfect zijn van kleur en glans én als de nagellak keurig binnen de lijntjes blijft.

Maar, we weten allemaal, makkelijk is het niet. Een deuk, chip of scheur zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn er genoeg handige tips & tricks te vinden om het aanbrengen van je nagellak een stukje makkelijker te maken. Zo hoef je tenminste niet constant de nagellak remover erbij te pakken.

Perfecte nagels in 3..2..1..

#1 Smeer voordat je aan het lakken slaat wat vaseline rondom je nagels. Schiet je uit? Dat is geen probleem. Met een wattenstaafje haal je alles makkelijk weg. Ideaal voor de kliederaars onder ons.

#2 Haastige spoed is zelden goed, zeker als het om het lakken van je nagels gaat. Is je lak nog niet helemaal droog? Doop je vingertoppen dan even in een bak ijskoud water. Dit laat je lak sneller drogen.

#3 Net op het moment dat je de nagellak droger erbij wilt pakken, stoot je er tóch een deukje in. Ai. Probeer je dit met je vingers weg te strijken, dan wordt het er niet mooier op. Maar met je tong? Alsof er niets is gebeurd. Klinkt gek, werkt wel. Beloofd.

#4 Rode nagellak is prachtig maar behoorlijk hardnekkig. Eindig jij ook altijd met vlekken na het verwijderen? Gooi je nagellak remover niet meteen de prullenbak in, maar smeer wat tandpasta op je nagels en vingers. Laat het even intrekken en voilà: weg vlekken.

#5 Wat voor nagellak kleuren je ook gebruikt, de kleur wordt een stuk intenser als je er witte nagellak onder doet, in plaats van een transparante basecoat. Dit werkt vooral goed met pastelkleuren. Zo ben je na twee laagjes lak tenminste klaar.

Mooie kleuren nagellak voor op je nagels

€9.99

Essie

Nagellak - 13 Mademoiselle

18
Ga naar The Make Up Spot
€14.95

O.P.I

Uh-oh Roll Down the Window

4
Ga naar Velvet Scarlet
€10.44

Sally Hansen

Miracle Gel - 446 Red-y, Set, Run! - Gel nagellak

3
Ga naar bol.com
€14.95

Cnd™ Vinylux™

VINYLUX™ Midnight Swim #131 - NAGELLAK

2
Ga naar bol.com
€4.99

Rimmel London

60 Seconds Supershine by Rita - 872 Hint of Mint - Nagellak

2
Ga naar bol.com
€7.49

Essie

play date 102 - lila - nagellak

0
Ga naar bol.com

Lees ook: Tips voor lange en sterke nagels.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer