menu
Fashionnews

5 inspirerende werkplekken die geen kantoor zijn

Marthe, 02 maart 2018

5 inspirerende werkplekken die geen kantoor zijn

ASUS

Werken op een kantoor? Dat is anno 2018 helemaal passé. Dit jaar gooien we het over een andere boeg.  Want in dit digitale tijdperk wordt flexwerken de way to go. Let maar op.  

Maar! Voor deze nieuwe manier van werken heb je natuurlijk wel de juiste equipment nodig. Tja, dat is dus waar ASUS om de hoek komt kijken. Zij lanceerden namelijk twee fantastisch fijne laptops. Ik zal beginnen met de ASUS ZenBook: ultra draagbaar en dankzij zijn stalen behuizing óók nog eens hartstikke knap. Daarnaast is-ie in het bezit van een haarfijn HD-beeldscherm én een supersterke batterij die tot wel 9(!) uur mee gaat. Oh, en had ik al verteld dat de ZenBook reuze slim is? Dankzij de krachtige processor wordt werken met zware programma's (Photoshop lovers, lezen jullie mee?) een makkie. Jullie begrijpen: digital heaven dus.

'Als we onze dagen niet meer op kantoor slijten, waar dan wel?'

Is dat voor jou allemaal nét even een tikkie te fancy? Geen paniek! Naast de ZenBook heeft ASUS namelijk ook nog een andere knappe computer: de ASUS VivoBook. Perfect voor als jij je laptop gebruikt om te studeren of om veel mee te schrijven. Net als de ZenBook is ook de VivoBook gemáákt om te flexwerken: licht als een veertje én in het bezit van een mega sterke batterij. Goed, genoeg technisch gepraat. Terug naar de kern van het verhaal: flexwerken. Want als we onze dagen niet meer op kantoor slijten, wáár dan wel? Nou, dat kan dus op een heleboel plekken, kwam ik na een klein research rondje achter. Zie hier 5 fantastisch inspirerende werkplekken, die geen kantoor zijn, en waar jij dus mooi kunt gaan shinen met je nieuwe ASUS laptop. Read on. 

spaces

 Spaces Amsterdam 

5 inspirerende werkplekken die geen kantoor zijn

#1 Bibliotheek. Er zijn weinig plekken waar het rustiger werken is dan in een bibliotheek. Daarnaast bevinden bibliotheken zich vaak in inspirerende en opvallende gebouwen, omdat deze vroeger een belangrijke rol in de maatschappij speelden. Een goed voorbeeld hiervan? De Centrale Bibliotheek in Den Haag. 

#2 Seats2meet. Er zijn verschillende locaties, waarbij het gebruik van een flexwerk plek gratis is. Eigenlijk kun je een Seat2meet locatie zien als een soort meeting spot: als je je aanmeldt via de website kun je in contact gebracht worden met mensen uit dezelfde business: zo bouw je als het ware een netwerk op. 

#3 Hotel (lobby). Hotels zijn al láng niet meer alleen bedoeld om in te slapen. Nee, de hotel lobby is waar het allemaal gebeurt. Dankzij de continue stroom van mensen en de aanwezigheid van een bar is een hotel lobby de perfecte plek om met je knappe ZenBook neer te strijken. 

#4 Coffee company. Want die vind je namelijk overal. Kopje koffie, grote tafel en gratis wifi: wat heeft een mens nog meer nodig. Enige nadeel: het kan er nog al druk en rumoerig zijn. Gelukkig zijn er lokale alternatieven, waar het ook prima vertoeven is.  

#5 Huur een bureau. Er zijn tál van plekken waar je een werkplek kunt huren. De prijzen zijn afhankelijk van de locatie, de voorzieningen en of je een dag, jaar of maand abonnement afsluit. Mijn favoriet? Spaces. Dit vind je Amsterdam, Utrecht en Den Haag en Rotterdam. Het barst hier van de kleine bedrijfjes, creatieve freelancers en andere inspirerende figuren. Daarnaast is er ook een mogelijk om een post adres te krijgen én vind je er een hele lekkere kantine. 

Flexwerken in stijl 

Truigebreide truiABOUT YOU
€ 50,00
Furla Tassen met handvat - Eden L Tote Blu+Cristallo in blauw voor damesFurla Designer shopperFashionette
€ 349,00 € 244,30
Skagen Armband elin van roestvrijstaal SKJ1078040Skagen armbandde Bijenkorf
€ 59,00
Dames riem in zwart - bpc bonprix collectionCasual riemBonprix
€ 9,99
ASUS Zenfone 3 ZE552KL 64GB WitAsus MediaMarkt
€ 299,00
BroekNew Look cropped pantABOUT YOU
€ 24,90

Meer weten over de ASUS ZenBook? Bekijk dan even de website! 

Beeld: Kee&Kee

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer