Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

5 herkenbare sportschool ergernissen

Kristel, 17 maart 2018

5 herkenbare sportschool ergernissen

Ergernissen sportschool

Breaking news: ik heb besloten om - na heel wat maanden bankhangen - het sporten weer een kans te geven. Maar er zijn een aantal dingen waar ik nú al tegenop kijk.

Met een post-baby-lichaam en pre-bruiloft-stress vond ik dat er maar één oplossing te bedenken was. Juist: een abonnement op de sportschool. Heel erg van harte gaat het niet maar helaas ben ik geen 18 meer, ben ik verslaafd aan chocola in plaats van komkommer en lijkt mijn buik geen aanstalten te maken om uit zichzelf weer terug in model te schieten. Er is dus werk aan de winkel! Natuurlijk is het heus niet allemaal kommer en kwel in de sportschool maar geef toe: je kunt je behoorlijk ergeren tijdens je work-out. Non? Benieuwd waar mijn nekharen recht van overeind gaan staan? 

Gluren, zweten en wachten

#1 Er wordt gegluurd, geloerd, gestaard en gekeken. Je zou haast vergeten dat mensen er komen om te sporten. Er zit dus maar één ding op: in je knapste outfit richting sportschool!

#2 De kleedkamer stinkt altijd naar zweet. Zweetvóeten welteverstaan. Op zich logisch want: er wordt gesport en dus gezweet. Maar misschien is een extra luchtroostertje geen overbodige luxe. Toch?

#3 Grote kans dat er iemand net z'n Insta stories aan het bijwerken is / zijn moeder aan het bellen is / een selfie shoot houdt op het toestel waar jij zo graag gebruik van wilde maken. Nee prima, ik wacht wel even.

#4 Heb je jezelf ein-de-lijk geïnstalleerd op zo'n apparaat - wat op zich al een hele prestatie is want van de meeste apparaten weet ik nog steeds niet hoe ze precies werken - staan de gewichten nog op standje bodybuilder. En dat heb je nét even te laat door waardoor je met een knalrood hoofd als een gek staat te duwen of trekken om iets in beweging te krijgen. 

#5 Er is maar één zonnebank en die is - heel toevallig - altijd bezet als jij er bent. En even tussen ons: was dat niet stiekem de échte reden waarom je jezelf zo gek hebt gekregen om richting sportschool te gaan?

En dan.. het allerleukste van sporten

10 Days Yoga Wrapper Leopard10 Days T-shirtFiftysix
€ 69,90
Reebok Speedwick sportlegging met colour blockingReebok Sportde Bijenkorf
€ 64,95
Nike runningschoenen Wmns Downshifter 8Nike HardloopschoenOTTO
€ 59,99
Yoga mat / sport mat van ban.do, After This We're Getting PizzaBan.do YogaA Little Bird Told Me...
€ 35,00
SweatshirtAdidas SporttruiABOUT YOU
€ 59,90
Sporttop met padding Tropical PeachB active YogatopB ACTIVE by Beachlife
€ 59,95

Lees ook: 10x voedsel voor een platte buik

Beeld: Getty Images

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer