Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

5 beautybloggers om meteen te volgen

Marthe, 13 januari 2018

5 beautybloggers om meteen te volgen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar persoonlijk vind ik mezelf goed opmaken nog moeilijker dan mijn eindexamen wiskunde. 

Begrijp me niet verkeerd: ik hóu van make-up. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik het moet gebruiken. Mochten jullie jezelf hier in herkennen: hulp is hier. Want gelukkig is daar het internet en gelukkig zijn daar beautyvloggers en tutorials, waardoor het óók mij lukt om nog een beetje  voor de dag te komen. Zo hebben die tutorials in kwestie mij geleerd hoe ik mijn highlighter aanbreng zónder op een glimmende bowlingbal te lijken en is het me inmiddels ook gelukt om met een heuse messy bun te verschijnen.

Maar zoals met heel veel dingen op het internet moet je natuurlijk wél even weten waar je het zoeken moet. Want beautyvlogland is nogal groot en het aanbod lang niet altijd even spannend. Gelukkig voor mij - en voor jullie- ben ik hier op de redactie omringd door mensen die dat wél weten. En dus stelde ik een lijstje samen met onze beautyvlog favorieten, die de moeite van het volgen zéker waard zijn. Read on. 

1. Esmee Joanna

Esmee

Ja, een bekend gezicht, toch?  Onze beautyvlogger Esmee maakt naast video's voor ons, ook video's voor haar eigen kanaal. En tja, die zijn hartstikke vrolijk en gezelllig, precies zoals we van Esmee gewend zijn. En nog een grote pré: Esmee geeft je niet alleen fijne beauty-, maar ook nog eens handige haartips! 

2. Zoella 

Zoella

Misschien wel de bekendste in dit rijtje, maar daardoor niet minder leuk! De Britse Zoella heeft náást haar YouTube kanaal ook nog een fijne lijn met verzorgingsproducten én een eigen boek. Tel daar bij op dat ze ook nog eens goed koken kan én altijd vrolijk is: één en al plezier. 

3. MelaninRich Nyajal

Melanrich Nayal

Zoella: eat your heart out want er zijn kapers op de kust. De vrolijke Nyajal gaat het volgens de experts helemaal maken in 2018. Als het aankomt op oogschaduw is ze een waar kunstenaar, en daarnaast deelt ze op haar kanaal ook een wekelijkse vlog, waarin ze vragen beantwoord én advies geeft. 

4. Nikki Jager

Nikkie

De Nederlandse (ja, echt!) Nikki werd bekend door haar video serie: the power of make-up waarin ze haar volgers het verschil mét en zonder make-up liet zien. Inmiddels is Nikki Tutorials een YouTube-sensatie en schijnt ze zelfs de make-up van Kim Kardashion herself wel eens te verzorgen. 

5. Celine Bernearts 

Celine

Oké, Celine is geen beautyvlogger maar wel een fantastisch goede make-up artist. Haar Instagram profiel ziet er uit als een ware art gallery en een blik op haar portfolio en je begrijpt meteen waarom Celine is geliefd door zo'n beetje iedereen in het Nederlandse modecircuit. 

Om zelf te proberen 

LONG-WEAR EVEN FINISH FOUNDATION SPF15 FOUNDATIONBobbi Brown FoundationICI PARIS XL
€ 46,00
Tweezerman Sparkle & Shine Gift SetTweezerman ParfumThe Make Up Spot
€ 54,95
Contour Cosmetics Contour Compact 01BronzerBoozyshop
€ 34,95
Bobbi Brown Luxe Eye Shadow - Rich Metal - oogschaduwBobbi Brown Beautyde Bijenkorf
€ 37,00
Sigma Complete Kit - ChromeSigma Beauty accessoireThe Make Up Spot
€ 430,00
M·A·C Prep + Prime Fix + LavenderM.A.C Cosmetics de Bijenkorf
€ 16,50
Pixi Brow Tamer - Translucent TamerPixi WenkbrauwproductThe Make Up Spot
€ 16,00
Technic HighlightsTechnic FoundationBoozyshop
€ 3,95
Milani Rose Blush - 05 Coral CloveMilani BlushThe Make Up Spot
€ 12,99
M·A·C Velvet Matte LipstickM.A.C Cosmetics de Bijenkorf
€ 19,50
INGLOT Pro Blending Sponge - make-up sponsInglot Beautyde Bijenkorf
€ 17,00
SOURCILS STYLER WENKBRAUWENLancôme ICI PARIS XL
€ 24,16

Op zoek naar nog meer inspiratie? Dit zijn zeven Fashion Instagrams om dit jaar te volgen!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer