Beauty

5 beauty hacks die je leven gaan veranderen

Anne, 28 april 2017

5 beauty hacks die je leven gaan veranderen

Ben jij niet die geboren make up artist die je eigenlijk zo graag zou zijn? Kijk je regelmatig DIY-video’s, maar is het effect bij jou vaak toch nét even anders? Wij geven graag tips en vooral aan de niet per se super getalenteerde make-upper. Uhm aan jou dus. Pay attention please! Dit zijn namelijk echt de allerfijnste beauty hacks als je het ons vraagt. Met deze tricks kan iedereen een fabulous make-up aanbrengen. Echt hoor: mooi zijn hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet alleen eventjes weten wat je doet. Daarom: vijf beauty hacks die je leven gaan veranderenRead on! 

beauty

Wake up and make up

#1 Belachelijk volle wimpers
Jaaaa! We willen volle wimpers. Héle volle wimpers. En daarom kopen we liters mascara en brengen die precies op zoals ze in alle reclames doen. Maar de grap? Om een optisch mega vol effect te bereiken, moet je precies het omgekeerde doen. Begin met de mascara kwast aan het uiteinde van je wimpers en strijk ze vervolgens zo ver mogelijk terug. Richting de wortels. Het effect? Verbazingwekkend vol! Hoe-ra. 

#2 Perfecte smokey eyes
Feestje op de planning? Dan is een smokey eye helemaal het einde. Maar dat is geen nieuws. Hoe je die smokey eye tot in perfectie uitvoert? Teken een hashtag. Een hashtag? Jup. Teken met je eyeliner een hashtag in de buitenste hoek van je oog, blend de rest van je make-up met de hashtag en jouw smokey eye gaat zorgen voor turning heads! You’re welcome.

#3 Lips on fleek
Nog een teken trucje! Wanneer je met een lip liner (jawel, op deze manier mag ie) een kruisje in het midden van je bovenlip tekent, heb je een perfecte leidraad om hartvormige lippen te creëren. Zó mooi als dat lukt! En jij weet nu dus hoe het moet. Good luck! 

#4 Niet meer knoeien met mascara
Jahoor... heb net je mascara aangebracht, zit je hele ooglid vol met zwarte vegen. Zo zien we het niet graag. Daarom bij deze een trucje. Gebruik een lepel! Uhhh wat? Ja, een lepel. Bedek je ooglid ermee terwijl je je mascara aanbrengt en #vavavoom. Je ziet er binnen no-time spotless uit. 

#5 Tips voor thuislakkers
Doe jij je nagels het liefst zelf? Dan is deze truc er eentje voor jou. Hiermee creëer je namelijk een spot on french manicure. Men neme een postbode elastiek… Draai deze om je vinger en houd precies dat stukje waar je ‘french wil gaan’ vrij. Lak het deel van je nagel dat onder de postbode elastiek uitkomt et voila! Kind kan de was doen…

All you need is...

MAC Sweaty Betty In Extreme Dimension 3D Black Lash / Work It Out Mascara 12 gMAC Douglas
€ 20,50
professional eye pencilCollistar ICI PARIS XL
€ 15,98
Yves Saint Laurent Nr. 80 - Blanc Arty La Laque Couture Nagellak 10 mlSaint Laurent Paris Douglas
€ 28,51 € 21,38
ANNY Vitamin Booster Nagelverzorging 15 mlAnny Douglas
€ 13,21
Lancôme Le Lip Liner - lippotloodLancôme Beautyde Bijenkorf
€ 26,50
DIOR Backstage Medium Eyeshadow Brush - oogschaduw kwastDior Make-upde Bijenkorf
€ 31,50
phyto-lip star 7 MLSisley ICI PARIS XL
€ 36,90
Bobbi Brown Black Plum (a rich eggplant) Longwear Eye Pencil Oogpotlood 1.3 gBobbi Brown Douglas
€ 26,00
DIOR Base Coat Abricot - nagellakDior Make-upde Bijenkorf
€ 27,50
Yves Saint Laurent Nr. 60 - Rose Marceau Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick Lipstick 4 gSaint Laurent Paris Douglas
€ 38,71 € 29,03
hypnôse drama waterproofLancôme ICI PARIS XL
€ 19,93
nagelverzorging - top coat 9 MLBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 8,96

Lees ook: deze jeansmerken wil je volgen op Instagram.

liefs, Anne ,

Lees meer