menu
Advertorial

4 skills om te trainen als je veel thuis bent

Kristel, 18 mei 2020

Je gaat niet meer uit eten, je kunt je niet eens meer herinneren wanneer je voor het laatst op een terras hebt gezeten, parken vermijd je omdat het daar te druk is en de bioscoop heeft haar deuren nog stevig gesloten. Oftewel: je hebt behoorlijk wat tijd over door de huidige situatie. Tijd om die nuttig te besteden.

Natuurlijk moet je genoeg tijd en ruimte overhouden om vooral lekker onderuitgezakt op de bank te Netflixen maar van een beetje zelfontwikkeling is niemand slechter geworden dachten we zo. En er zijn genoeg leuke, opwindende skills die het verbeteren meer dan waard zijn. Omdat je er straks de show mee kunt stelen of omdat je jezelf er nou eenmaal een groot plezier mee doet. Lees mee:

Skills om te perfectioneren

#1 Koken
Kun jij nog geen ei koken? Dan is dit het moment om je kook-skills aan te pakken. Zeker nu uit eten gaan of jezelf uitnodigen bij anderen redelijk onmogelijk is geworden. Hoe je dat doet? Door vooral makkelijk te beginnen. Bestel een kookboek voor dummy's online of struin het internet af voor makkelijke recepten en tutorials. Begin met recepten waar je maar een handjevol ingrediënten voor nodig hebt en perfectioneer die, voordat je overstapt naar ingewikkeldere gerechten. 

#2 Masturberen
Tja, je moet wat als je zoveel thuis zit... Wist jij dat EasyToys mei uitgeroepen heeft tot masturbatiemaand? Deze maand staat helemaal in het teken van het verbeteren van - jawel! - jouw masturbeer-skills. Want echt, daar valt heel wat winst te behalen. Op de site van EasyToys vind je slimme tips, de beste toys die je kunt gebruiken tijdens het masturberen, een heus trainingsschema en spannende masturbatie challenges - zoals masturberen tijdens een videocall! - om ervoor te zorgen dat jij de kunst van het masturberen kunt perfectioneren. Nieuwsgierig geworden? Check snel de site van EasyToys voor meer. 

#3 Make-up
Dat je niet zo vaak de deur uit hoeft geeft je ook de ruimte om je kennis op beauty gebied bij te spijkeren. Want: als je eyeliner mislukt of je wenkbrauwen scheef getekend zijn, is er niemand die je raar aankijkt. Ga er dus lekker voor zitten, zorg dat je fijne spullen in huis hebt en sla aan het YouTuben. En dan? Oefenen, oefenen, oefenen. Zodat je straks op je allermooist het normale leven weer op kunt pakken. Oh, wist je trouwens dat skill #2 helpt bij het krijgen van een stralende huid? Het is maar dat je het weet...

#4 Spierkracht
Altijd al gedroomd van een sixpack? Is jouw lichamelijke beweging beperkt tot het stukje bank-koelkast dat je meerdere keren per dag aflegt? Dan is dit het moment om in actie te komen. Want waar we normaal nog wegkomen met het excuus 'geen tijd', is dat nu hetgeen waar we genoeg van hebben. En nee, je hoeft echt geen uren per dag springend, hijgend, zwetend door te brengen, een halfuur per dag of een uurtje om de dag gaat al een wereld van verschil maken. Nóg meer calorieën verbranden of jezelf belonen voor je harde werk? Pak dan skill #2 er nog eens bij...

Pssstt.. Een beetje extra hulp nodig bij het masturberen? Check snel alle deals op de fijnste sextoys bij EasyToys

5x waarom je knapper wordt van een orgasme

Lees ook

5x waarom je knapper wordt van een orgasme

Advertorial

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer