Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

4 schoenentrends die zelfs de redactie niet begrijpt

Kristel, 30 januari 2018

4 schoenentrends die zelfs de redactie niet begrijpt

Als redactie van één van de grootste fashion platformen van Nederland worden we dagelijks geconfronteerd met de laatste trends. Op sommigen zijn we op slag verliefd, anderen hebben iets meer tijd nodig om een plekje in ons hart te veroveren. 

En dan zijn er nog de trends waar zelfs wij geen bal van snappen. Omdat ze zó absurd zijn dat we enkel met een verbaasde blik de creaties kunnen aanschouwen. Of omdat ze gewoon écht niet mooi zijn, hoe je ze ook draagt. Neem nou onderstaande schoenentrends... Snap jij het?

These shoes are NOT made for walking

Onbegrijpelijke schoenentrends

#1 Gucci Princetown slipper Eerlijk is eerlijk: mits goed gestyled (dat is wel écht een dingetje) vind ik deze Gucci slip-ons best gezellig. Maar daar is een groot gedeelte van de redactie het niet mee eens. Merel snapt er bijvoorbeeld he-le-maal niks van en vindt het net (ik quote): 'alsof je op een platgestampte hamster bent gaan staan'. Tja, sindsdien kan ik aan niets anders meer denken en zijn ze toch een tikkie minder hip. Daar komt nog eens bij dat het bont echt is en je bijna €900 neer moet leggen voor deze luxe pantoffels. Laat dan maar.

#2 Christopher Kane Crocs Dat Crocs vreselijk lelijk zijn, dat snapt iedereen. Maar lieve mensen, dat verandert echt niet als je een designer zijn plasje er overheen laat doen. Of er ruim €300 voor vraagt. 

Onbegrijpelijke schoenentrends

#3 Transparante boots Zo op het eerste gezicht vind ik de transparante laars - of -ie nou overknee of tot de enkel is - ontzettend cool. Ik snap het helemaal. Máár... kan iemand mij vertellen wat er mooi is aan schoenen die na vijf minuten beslaan, om vervolgens te druipen van het transpiratievocht? Getverpielekes. Gewoon niet dragen dus en lekker mooi laten zijn in je kast. 

#4 Is het een laars? Is het een hoef? Ik heb de designer van deze afzichtelijke schoenen nog niet kunnen achterhalen helaas (jij wel? Shoot!). Man-o-man, dit zijn misschien wel de lelijkste schoenen die ik ooit heb gezien. Ten eerste denk ik dat zo'n gleuf tussen je tenen alles behalve lekker zit, zeker omdat je door de hak toch iets naar voren schuift in de schoen. Maar dat zouden we de schoen (en designer) in kwestie best kunnen vergeven als ze een lust zijn voor het oog. Iets met mooi zijn en pijn lijden. Maar is er iemand die bij het zien van deze stappers denkt: 'Wat een gave schoenen! Ja, dit heeft mijn look echt nodig om het plaatje compleet te maken?' En carnaval telt niet mee hè? 

Schoenen waar we wél blij van worden

PS Poelman combat boots - ZwartPs poelman Schuurman Schoenen
€ 119,99
Skechers OG 85 Gold'n Gurl - TaupeSkechers Dames schoenenSchuurman Schoenen
€ 59,99
Enkellaarsjes 'Michele'EnkellaarsjesABOUT YOU
€ 99,90 € 29,90
Zwarte Lage Skateschoenen Vans Old SkoolVans Basic sneakerTorfs
€ 75,95
Nike Sportswear AIR MAX 95 Sneakers laag cargo khakiNike Zalando
€ 159,95 € 111,95
NIKKIE Velvet overknee b ZwartNIKKIE Overknee laarsShoe Club
€ 199,95 € 99,95

Welke trend we wél snappen? De schoen met lage hak!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer