menu
Advertorial

4 redenen waarom deze kerst één groot feest wordt

Kristel, 15 december 2020

Dat dit een kerst wordt om nooit te vergeten, snappen we allemaal. Want in plaats een kerstdiner met de hele familie, zullen we wat meer tijd onder onze eigen kerstboom doorbrengen. 

Dat klinkt misschien saai maar dat hoeft het absoluut niet te zijn. Sterker nog: wat ons én EasyToys betreft is zo'n verplichte kerst thuis een heel goed idee. Want ook thuis, alleen of met z'n tweetjes, kun je er een echt feest van maken. Geloof ons: na het lezen van onderstaande redenen hoop je dat iedere kerst zo leuk, relaxt of spannend wordt. 

All I want for Christmas is... 

#1 Na een jaar met zoveel spannende ontwikkelingen en onzekerheden is er eigenlijk maar één ding waar we - allemaal - behoefte aan hebben: ontspanning. Wat dat betreft is het dus helemaal niet zo erg dat je dit jaar geen uren aan tafel moet zitten in een net iets te strak feestjurkje. Haal vooral genoeg eten in huis voor een dag of drie - dan hoef je de deur niet uit! - en start met binge watchen. Hoe lang duurt het voordat jij de Kerstfilms-op-Netflix-bingokaart vol hebt?

#2 Eigenlijk biedt kerst ons hét perfecte decor voor wat extra plezier tussen de lakens. Kijk maar eens om je heen: de kaarsjes staan aan, er liggen cadeautjes onder de boom en met een beetje mazzel dwarrelt er wat sneeuw uit de lucht. Het feit dat je niet bij je schoonfamilie op bezoek moet en je je bij thuiskomst met net iets te veel wijn op in bed laat vallen zorgt ervoor dat je uitgebreid kunt genieten van dat decor. En daar helpt EasyToys je met liefde bij. 

Zo starten ze de pret op 13 december met 12 Days of Christmas, een 12-daagse actie waarin EasyToys iedere dag leuke verrassingen weggeeft. En tijdens de Christmas Shopping Days - op 25, 26 en 27 december - krijg je tot wel 57% korting op heel veel verwennerijen, waar je alleen óf samen van kunt genieten. Oftewel: alles wat je nodig hebt om deze kerst tot een waar hoogtepunt te brengen.

Bekijk alle kerstdeals van EasyToys

#3 Minder mensen zien = minder cadeaus hoeven kopen. En dat betekent dat je meer geld overhoudt voor andere dingen. Die veel te dure fles wijn die jij en je lief zo lekker vinden. Die jas / schoenen / broek waar je al weken over droomt. Of een overnachting in een chique hotel waar je al dat moois van EasyToys (zie tip #2) uit kunt proberen...

#4 Je moeder is vegan, je vader allergisch voor champignons en je zusje eet eigenlijk alleen nog maar rechtsdraaiende kwark. Tenminste, zo lijkt het soms. Een kerstdiner maken waar iedereen blij van wordt, is daarom ieder jaar opnieuw een strijd die door niemand gewonnen kan worden. Dit jaar hoef je met niemand rekening te houden en eet je lekker waar jij zin in hebt. Ook als dat een broodje pindakaas is. 

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer