Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

4 manieren om best friends day te vieren

Marthe, 08 juni 2018

4 manieren om best friends day te vieren

best friends day

Het is vandaag een leuke dag vanwege een aantal dingen. Ten eerste is het vrijdag en dat betekent: weekend is on its way. Maar vandaag is ook bijzonder vanwege iets anders. Het is vandaag namelijk Best Friends Day. 

En tja, een dag die in het leven is geroepen speciaal voor jouw vrienden, is het vieren natuurlijk méér dan waard. Sterker nog, die dag hoor je met die beste vrienden in kwestie te spenderen. Aangezien het hier op de redactie één grote vriendenclub is, hebben wij gelukkig nog wel een paar suggesties. Zo zijn wij laatst met z'n allen karaoke gaan zingen. En ik kan je vertellen: dat was een succes. Maar er is meer. Dus trommel al je besties op, trek je feestpak aan en let's go, want jullie vriendschap moet gevierd worden. 

4 manieren om best friends day te vieren 

#1 Keep or toss party. Wees eerlijk: er zijn in jouw kast vást een paar items die je zelden tot nooit draagt. En bij jouw vriendinnen is dat waarschijnlijk ook het geval. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Hoe? Door een Sex And The City-style verkleedfeestje te houden. 

#2 Karaoke bij de Duke of Tokyo. Fashionchick tested and approved, big time. Want bij de Duke of Tokyo doen ze aan karaoke in Tokyo style. Tijdens een avondje zingen waan je je voor héél even in de Japanse straten. Daarnaast kun je er twee uur lang zingen in je eigen booth, met alleen je beste vrienden als publiek. Oh, en neem vooral even de tijd voor je toilet bezoek. Want jongens, die WC's. Ja, één ding is duidelijk: Amsterdam heeft er een nieuwe hotspot bij. 

#3 Kroegentocht. Een prima activiteit voor ná de karaoke. Het leuke is dat je hier ook een paar spelelementen in kunt verwerken. Bijvoorbeeld door alleen maar kroegen aan de linker kant van je hand uit te kiezen. Of dat jullie om de beurt kiezen wat jullie mogen drinken. Of dat jullie er aan het einde van de avond mínstens drie nieuwe best friends bij hebben. Met andere woorden: de keuze is reuze. 

#4 Midgetgolf. Een zwáár ondergewaardeerde sport, als je het mij vraagt. Een middagje midgetgolfen met je vrienden brengt je gegarandeerd plezier. Daarnaast schept het een band, omdat jullie naar alle waarschijnlijkheid op hetzelfde niveau presteren. Want eerlijk zijn: wíe is er nou goed in midgetgolfen?

Trakteer je BFF

Collectif Dita Cats Eye Zonnebril Wit GoudCollectif zonnebrilSuccubus
€ 17,95
La Vie Est Belle Case Black - iPhoneiPhone hoesjeMy Jewellery
€ 15,95
Little Dots AnkletMy Jewellery armbandMy Jewellery
€ 14,95
Velvet Headband - PinkMy Jewellery HaarbandenMy Jewellery
€ 12,95
Mok van ban.do, Love PotionBan.do MokA Little Bird Told Me...
€ 15,00
Charm Earring - Triangle Eye - Gold/SilverMy Jewellery OorhangerMy Jewellery
€ 12,95

Wow: wist jij dat het woord sale dus echt iets met ons brein doet? 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer