Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

4 leuke dingen om met je moeder te ondernemen

Marthe, 23 maart 2018

4 leuke dingen om met je moeder te ondernemen

Moeder dochter

Nu we op een leeftijd zijn dat voor onze ouders het opvoeden wel klaar is, is het tijd voor leuke dingen. Op stap met je moeder, bijvoorbeeld. Want ook de wetenschap is eruit: je moeder is toch écht je beste vriendin.

Maar goed, zoals iedereen die zich in zijn twenties, thirties of forties bevindt zijn we het merendeel van de tijd druk, druk druk. Tja, dan schiet een dagje quality time met moederlief er nog wel eens bij in. En dat is zonde. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen. Niet omdat ze jarig is. Oók niet vanwege Moederdag. Nee, gewoon voor de gezelligheid. Maar, wat ga je dan doen? Wat dacht je van een relax dagje in de spa? Of een musical? Dat laaste raden wij zéker aan, want via ons shop jij tickets met 25 euro voordeel. Benieuwd? Read on! 

4 leuke dingen om met je moeder te ondernemen

#1 Een dagje spa. Een spa dagje is áltijd een goed idee. Geen stress of drukte van buitenaf, geen telefoons en natuurlijk een serene omgeving: de perfecte plek voor wat catch up time. En als je er dan toch bent, boek dan gelijk even een massage voor jezelf: kun jij er ook weer even tegen aan. 

#2. Ontdek een vreemde stad. Want een andere stad ontdekken is altijd leuk. Shoppen bij winkels die je nog niet kent, lunchen bij een andere plek dan jullie go to lunchtentje. Een museumbezoek is ook altijd aan te raden: omdat het voorjaar wordt komen veel musea met nieuwe tentoonstellingen.

musical

#3 High Tea. Of een High Wine. Of een High Champagne. Je kunt tegenwoordig zélfs een High Beer doen. Waarom thee als je ook wíjn kunt drinken? Ik bedoel maar. En dit kun je overigens príma samenvoegen met punt 4. 

#4. Naar een musical. Als afsluiter van een fijne dag. Of juist als het begin van een leuke avond. En dan weet ik precies bij welke musical je moet zijn. Namelijk On Your Feet!. De swingende en ultieme 90's musical bekend van hits zoals '1-2-3'. En het leuke is: kaarten shop je nu met €25 euro voordeel! Bijna zonde om niet de doen, toch? 

bestel nu

En dit kun je aan! 

Skagen Armband elin van roestvrijstaal SKJ1078040Skagen armbandde Bijenkorf
€ 59,00
Truigebreide truiABOUT YOU
€ 50,00
Ruimvallende geruite blazer Grijs melangeStradivarius Stradivarius
€ 25,99
Sneakers Superstar W by Adidas OriginalsAdidas Basic sneakerSarenza
€ 99,90 € 79,90
VELVET FLARE LEGGING WOODSTOCKJoggingbroekCatwalk Junkie
€ 49,95
Superdry Delwen Punk crossbodytasSuperdry SchoudertasSuperdry
€ 39,95

Meer weten over On Your Feet!? Bekijk dan ook even de website!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer