Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Advertorial

4 hacks om de hele dag fris te blijven

Kristel, 16 april 2019

Van oksel tot adem: we willen dat we op alle fronten de hele dag zo fris mogelijk zijn en ruiken. Maar we weten allemaal, een zomerse dag of spannende meeting zou zomaar eens roet in het eten kunnen gooien. 

Natuurlijk spring je iedere ochtend of avond onder de douche. En je kleren gaan regelmatig de was in. Maar wist je dat je jezelf op meer manieren super fris kunt houden? Dat is niet alleen prettig voor je medemens, je voelt je er zelf ook zelfverzekerder en prettiger door. Lees dus vooral even mee, we hebben 4 handige - en verbazingwekkend makkelijke - tips verzameld zodat je fris en fruitig door het leven kunt gaan. 

Zo blijf je eindeloos lang fris

#1 Weg met zweet. Een anti-transpirant zorgt ervoor dat je niet of in ieder geval een stuk minder zweet omdat je zweetklieren minder actief werken, deodorant zorgt ervoor dat je zweet niet stinkt. Een belangrijk verschil en goed om 's morgens - of nog liever: 's avonds - over na te denken. Verwacht je een spannende dag? Wordt het erg warm? Gebruik dan anti-transpirant. Op andere dagen kun je gewoon je deodorant pakken om fris te blijven.

#2 Het juiste materiaal. Zeker op warme dagen kan het materiaal dat je draagt van grote invloed zijn op hoe fris je je voelt - en bent. Synthetische stoffen zorgen ervoor dat je meer gaat zweten. Kies liever natuurlijke, ademende materialen. Katoen is fijn want dit ademt en trekt vocht weg. Linnen is ook prettig; dit laat lucht door en neemt het vocht goed op. Verder zou je ook goed zijde kunnen dragen. Dit is luchtig, het ademt en voelt zacht aan op je huid.

#3 Vergeet je intieme zone niet. Als vrouw is je intieme zone ontzettend belangrijk voor hoe fris en zelfverzekerd je je voelt. Ook als je niet ongesteld bent. De Daily Fresh inlegkruisjes van Libresse ademen net zo goed als katoenen ondergoed en zitten super comfortabel. Het Libresse Fresh Protect maandverband heeft een super absorberende kern en een ultra dunne ademende toplaag. Bovendien zijn alle maandverband en inlegkruisjes van Libresse parfumvrij*.

#4 Niet alle kauwgom werkt. Heb je het gevoel dat je niet meer zo fris uit je mond ruikt? Laat de normale kauwgom of pepermuntjes dan vooral links liggen. Hier zitten namelijk veel suikers in die de bacteriën in je mond voeden, waardoor de geur alleen maar erger wordt. Een suikervrije variant helpt veel beter.

* Met uitzondering van Libresse Normal Deofresh inlegkruisjes.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer