menu
Fashionnews

3 ultieme tips voor blondines

Kristel, 28 februari 2018

3 ultieme tips voor blondines

Andrelon Zilver Care

Als (kunstmatig) blondine heb ik al heel wat keren - letterlijk - met mijn handen in het haar gezeten. Droge punten, een gele gloed, uitgroei tot mijn oren... Been there, done that

Maar na heel wat jaren aanklooien heb ik de kunst van het blondine zijn inmiddels aardig in de vingers. Goed, het ging wel met vallen en opstaan - ik heb wat keren huilend bij de kapper gezeten om de boel te laten fiksen - maar ik kan mezelf nu met recht een blond-expert noemen. En dus zie ik het als mijn schone taak om mijn wijsheden over te dragen aan mede-blondines. Ja, jullie! Want: niks mooier als een weelderige bos blonde lokken, am I right? Ze zeggen niet voor niets blondes have more fun.. Dus: lees mee! En ga voortaan als stralend blondje door het leven.

3 tips voor mooi blond haar

#1 Don't try this at home. Ik spreek hier uit ervaring: blonderen doe je niet zelf. Maar echt niet. Wil je écht mooi geblondeerd haar, dan heeft dat iets meer expertise nodig dan je kunt kopen bij de drogist. Er moet goed gekeken worden naar je haar, wat het nodig heeft en - nog belangrijker! - wat het kan hebben. Vervolgens moet het gelijkmatig aangebracht worden en precies lang genoeg in je haar zitten voor de juiste kleur. 

#2 Zilver is beter dan geel goud. Het grote nadeel van geblondeerd haar? Het heeft nogal de neiging om geel uit te slaan. En daar wordt niemand knapper van. Je kunt het natuurlijk om de zoveel weken laten kleuren maar dat is hartstikke schadelijk. Wat dan? Het antwoord is even doeltreffend als simpel: zilvershampoo! Deze shampoo is paars/blauw van kleur en als je hier 1x per week je haar mee wast (en het even in laat trekken) verdwijnt de gele gloed als sneeuw voor de zon. Mijn favoriet? De Zilver Care lijn van Andrélon. Deze bestaat uit een shampoo, conditioner en voedend masker en verwijdert niet alleen die gele gloed maar verzorgt je haar ook. 

#3 Wat nou uitgroei? Ai, na een paar weken verschijnt er langzaam maar zeker een donkere streep boven op je hoofd. En deze lijkt vooral op te vallen als je haar iets vetter is... Wil je het bezoekje naar de kapper nog even uitstellen? Spray dan wat droogshampoo op je uitgroei en borstel deze minimaal uit. Hierdoor oogt je  je uitgroei veel minder hard (met de Zomerblond droogshampoo wordt -ie zelfs een tikkie lichter!) en daardoor een stuk natuurlijker. Score!

Leuk om te weten: ik ben niet de enige die enthousiast is over de Zilver Care lijn van Andrélon. Zo krijgt -ie van het testpanel een 8,1 en vindt 92% van de testers dat de gele gloed in het haar is verminderd.* Dat belooft veel goeds, toch? Hup: proberen maar!

Blond op z'n best

Andrélon Zilver Care ConditionerAndrelon ConditionerKruidvat
€ 6,99
Andrélon Zilver Care ShampooAndrelon BeautyKruidvat
€ 6,99
Andrélon Zilver Care HaarmaskerAndrelon HaarmaskerKruidvat
€ 7,99
Andrélon Pink Beachy Texture DroogshampooAndrelon ShampooKruidvat
€ 6,05
Andrélon Verrassend Volume DroogshampooStyling productKruidvat
€ 2,49
Andrélon Zomerblond DroogshampooAndrelon BeautyKruidvat
€ 5,05

* Samengesteld door hettestpanel.nl. N=112 (december - 2017) en onderdeel van Sanoma.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer