Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

De haarband is bezig met een ware comeback

Sarah, 18 januari 2019

Als we aan de haarband denken komen er allerlei jeugdige gevoelens naar boven. Stipt op nummer één? Blair Waldorf, die getrouwd was met haar diadeem. Naast de scrunchie is de haarband het volgende haaraccessoire dat een ware comeback maakt. 

De haarband is zijn truttige, jeugdige en veel te schattige imago zo goed als kwijt. Dior kwam er mee op de proppen in haar modeshows en natuurlijk volgt de rest van modeland dan al snel. En dat is niet zo verwonderlijk, want er zijn genoeg redenen te bedenken waarom we eigenlijk allemaal zo'n haaraccessoire moeten. Met print. Felgekleurd. Of gewoon simpel zwart. De één is nog knapper dan de ander. De belangrijkste redenen om vandaag nog jouw haarband aan te schaffen hebben we hieronder voor je genoteerd. 

Iedereen aan de haarband!

#1 Het houdt je haar uit je gezicht
Allereerst is een haarband ongelooflijk praktisch: het houdt je haar namelijk op z'n plek én uit je gezicht. Ideaal voor winderige dagen en vooral als je lipgloss of lippenstift op hebt. Dus, het eerste waar je naar grijpt als het buiten stormt? Ja, die haarband. 

#2 Het lost iedere bad hair day op
We hebben ze allemaal: bad hair days. Je kunt er voor kiezen om die dagen in bed te blijven, maar er zijn constructievere oplossingen. Zoals? Ach, dat hoeven we eigenlijk al niet meer te zeggen. Toch?

#3 Het maakt je look compleet
Misschien wel het belangrijkste argument: het maakt je look écht af. Zelfs als deze verder slechts uit basics bestaat. En je kan hierin ook nog variëren. Want draag je de haarband óp je haar, dan geeft dat je look een bohemian vibe. Draag je 'm juist zo dat al je haar naar achteren wordt gehouden? Dan staat het eerder wat klassieker en super sophisticated. 

Als je haar maar goed zit

€8.95

Fashion Favorite

Velvet Haarband Zwart Velours-Suede-Fluweel Bandana

50
Ga naar bol.com
€12.95

My Jewellery

Beige Leopard Headband

12
Ga naar My Jewellery
€12.95

My Jewellery

Navy Leopard Headband

8
Ga naar My Jewellery
€8.95

Fashion Favorite

Velvet Haarband Rood Velours-Suede-Fluweel Bandana

8
Ga naar bol.com
€12.95

My Jewellery

Witte Faux Leather Haarband

2
Ga naar My Jewellery
€8.95

Fashion Favorite

Velvet Haarband Lila-Paars Velours-Suede-Fluweel Bandana

7
Ga naar bol.com

Meer haaraccessoires kopen? Je vindt de mooiste exemplaren in onze shop!

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer