3 prints die je deze herfst wil dragen | Fashionchick.nl

3 prints die je deze herfst wil dragen

zondag 07 oktober 2018
Marthe

Als we het hebben over prints dan denken we natuurlijk gelijk aan klassiekers: streepjes, ruitjes, stippen. 

Ja, deze golden oldies mogen natuurlijk niet in je kast ontbreken. Maar het is zonde om niet verder te kijken dan deze drie. Als er een conclusie is die we uit de laatste streetstyle beelden kunnen trekken is dat er nog veel meer leuke patronen zijn om ons eens aan te wagen. En daarom hebben wij drie van onze favoriete prints geselecteerd, die dit najaar stuk voor stuk een plekje in je garderobe verdienen. Kijk je mee? 

Van panter tot zebra van slangen tot tijger: tover jouw kledingkast om tot dierentuin dit seizoen. Hoe je die prints combineert? Dat is helemaal aan jou! Hou het rustig en kies voor basic kleuren zoals zwart en wit. Wil je opvallen? Dan zijn heldere kleuren zoals rood en kobalt blauw aan te raden. 

Favoriete grafische print voor aankomend najaar? De tartan ruit. Al helemaal leuk wanneer je deze combineert met een wat kleinere blokruit. Wil je het nog een stapje verder tillen? Dan kun je ervoor kiezen om verschillende ruiten prints én kleuren met elkaar te combineren. 

Bloemen in de herfst? Oh ja zeker! Sterker nog: bloemen in de herfst zijn juist een goed idee. Je kunt natuurlijk kiezen voor een lichte bloemenprint, maar in het najaar doen ook donkerdere kleuren het goed. 

Lees ook: 5 manieren om flared jeans te combineren.

Lees ook