Fashionnews

3 outfits voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Tom, 06 februari 2016

3 outfits voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Of je nu veel waarde hecht aan Valentijnsdag of niet, feit is dat 14 februari bestaat en dat je hoe dan ook niet om Cupido heen kunt. In het kader van if you can’t fight it, embrace it: drie McGregor looks waarmee je onmogelijk de mist in kunt gaan op Valentijnsdag.

McGregor blog Tom - Fashionchick

Casual op z'n New Yorks

Situatie: Lunch in je favoriete hotspot

Lekker met je vriendje/man/date (omcirkelen wat van toepassing is) Valentijnsdag gebruiken voor datgene waar jullie het best in zijn: samen ontspannen. Zelf heb ik er geen enkel probleem om ergens te gaan lunchen en geruisloos in het borreluur te belanden. Om vervolgens gewoon weer de dinerkaart erbij te pakken en, waarom ook niet, een cocktailtje te nuttigen zodra de borden van tafel zijn. Zulke dagen vragen om comfortabele lagen. Een lange blauwe blouse die doet verlangen naar heldere lenteluchten doet wonderen voor je liefdeshumeur.

McGregor Vest Stephanie WitMcGregor McGregor
€ 129,95 € 64,95
McGregor Blouse Nora Oxford BlauwMcGregor McGregor
€ 79,95
McGregor Jeans Betty Slim Dark IndigoMcGregor McGregor
€ 119,95 € 79,95

Modern en sophisticated

Situatie: candle light dinner

All out gaan op Valentijnsdag is ook een optie. Samen de zondag doorbrengen in de stad, in het bos of op het strand, om af te sluiten met een classic candle light dinner. Even niet letten op het budget, maar de spreekwoordelijke bloemetjes buiten zetten. Jullie verdienen het. Voor het diner zet je bij voorkeur in op chic met een zwarte jurk of jumpsuit. Zijn mond mag best openvallen.

McGregor Jurk Merlyn Sleeveless ZwartMcGregor McGregor
€ 159,95 € 109,95
McGregor Tas Corby AluminiumMcGregor McGregor
€ 199,95 € 139,95
McGregor Jumpsuit Kara ZwartMcGregor McGregor
€ 159,95 € 109,95

Contemporary classics

Situatie: City trip/weekendje weg

De échte essentials in je leven zijn die kledingstukken die eigenlijk nooit uit de mode raken. Het eerste waar ik aan denk is het houthakkershemd. Bij uitstek een tijdloos item dat door zowel mannen als vrouwen met trots gedragen wordt. In combinatie met lichte jeans en stevige boots of soepele sneakers vormt het de ideale outfit voor een city trip of weekendje weg. 

McGregor Jas Rosie CognacMcGregor McGregor
€ 329,95 € 229,95
McGregor Blouse Candice Loraine WitMcGregor McGregor
€ 89,95
McGregor Jeans Brad Fancy IndigoMcGregor McGregor
€ 129,95 € 64,95

Ben je op zoek naar hét perfecte Valentijnscadeau? In de McGregor shop op MENTODAY.nl slaag je sowieso. Benieuwd hoe Fashionchick's Kristel mannen graag ziet op Valentijnsdag? Dat lees je hier!

liefs, Tom ,

Shop meer van

McGregor

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer