Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

3 manieren om kaki kleding te dragen

Kristel, 01 januari 2018

Je kunt eigenlijk nooit verkeerd gaan met de kleur kaki. Het is een favoriet van velen en is met enorm veel kleuren te combineren. Net als zwart en wit, is kaki ook een basic kleur die je eigenlijk in je kast moet hebben hangen.

Vooral als het weer wat kouder wordt, komt kaki weer om de hoek kijken. Natuurlijk kan deze kleur elk seizoen gedragen worden, maar toch denk ik eerder aan de herfst/winter als ik deze kleur zie. Jassen, broeken, truien, schoenen en meer, het is er allemaal in deze kleur en je kunt er onwijs leuke looks mee maken!

Life is a party, dress like it

Maar hoe stylen we deze items? Ga all out en kies niet voor één, maar twee items in deze kleur! Match de kaki sweater met de kaki trackpants voor de lovers van comfy clothes. Een lange mantel in deze kleur staat te gek met een felblauwe blouse! Die springt er dan helemaal uit omdat de kleur van de jas juist donker is. Voor extra veel inspiratie heb ik drie looks uitgekozen met kaki in de hoofdrol.

#1 Metallic kaki

Van deze look ben ik een groot fan! De combinatie van de kaki jas met de metallic schoenen is gewoon de perfecte match. De look is niet over de top in your face, maar is ook zeker niet basic. Het is een look die makkelijk gedragen kan worden naar kantoor.

#2 Keeping it sporty

Deze look is gemaakt voor alle lazy doordeweekse dagen. Wanneer je er toch nog on fleek uit wilt zien, maar geen zin hebt in een chique look. Lekker sporty, maar onwijs leuk!

#3 Business woman with a touch of kaki

Staat er toevallig een businessmeeting op de planning? Dan is dit een outfit die je zeker aan kunt doen! Deze look schreeuwt gewoon business woman!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer