Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

5 manieren om je haar te beschermen deze zomer

Kristel, 30 juni 2018

Heerlijk hoor, dat zon, zee en strand-gebeuren. Maar och, wat is het een aanslag op je haar. Begon je de zomer nog met weelderige lokken die straalden in het zonlicht, is de kans groot dat je de zomer eindigt met een bosje stro op je hoofd. 

Natuurlijk worden we blij van die perfecte beach waves en heeft je haar extra veel volume als het stug is van het zand en zout. Maar stiekem wordt je haar daar alles behalve blij van. Sterker nog: al dat zand, zout, zonlicht en chloor maakt meer (haar) kapot dan je lief is. Tijd dus om ten strijde te trekken en je haar de beste bescherming te bieden die het verdient. En laten wij nou de juiste wapens voor je hebben. 

Zo overleeft je haar de zomer


#1 De juiste producten. Net zoals je je huid insmeert met een flinke laag zonnebrandcrème, verlangt je haar ook naar de juiste producten. Zorg dus dat je de zomer begint met een shampoo en conditioner met UV-bescherming en verwen je haar regelmatig met een lekker masker of serum.


#2 Met een hoed, zit je goed. Met een petje of sjaaltje trouwens ook. Oftewel: bescherm je haar met één van de vele mooie haaraccessoires die er tegenwoordig te vinden zijn!


#3 Ben je van plan een duik te nemen in een zwembad? Bescherm je haar tegen het chloor door het voor het zwemmen te spoelen met gewoon water. Het zwembadwater wordt zo minder opgenomen dan wanneer je met een droge coupe te water gaat.


#4 Verzorg je haar van binnenuit. Met de juiste voeding kun je extra vocht, vitaminen, eiwitten en andere belangrijke ingrediënten binnen krijgen. En daar profiteert je haar ook van!


#5 Smeer je haar in met kokosolie. Ja, het wordt zeer waarschijnlijk een vette bedoening. Maar dat zorgt nou juist voor de bescherming! De olie legt een laag over je haar waardoor schadelijke invloeden, zoals zwembadwater of zeewater, je haar niet kunnen beschadigen en het minder snel uitdroogt. 


Het beste voor je haar

€11.99

John Frieda

Frizz Ease Perfect Finish 6 Effects Serum - 50 ml - Haarserum

2
Ga naar bol.com
€13.42

Yunsey

Vigorance Sunny Solar Shampoo 250 ml

1
Ga naar bol.com
€14.90

Yunsey

Vigorance Sunny Solar Protector 200 mL

1
Ga naar bol.com

NIET BESCHIKBAAR

Lanza

Keratin Healing Oil Shampoo 300ml

1
Ga naar Hairandbeautyonline.com

NIET BESCHIKBAAR

Roxy

Strohoed Dream Like A Travel

1
Ga naar OTTO

NIET BESCHIKBAAR

J. Jayz

J.Jayz strohoed

0
Ga naar OTTO

Handig: Alles wat je moet weten over BB cream.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer