Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Advertorial

3 lingerie hacks die je leven leuker maken

Kristel, 14 mei 2018

3 lingerie hacks die je leven leuker maken

Advertorial Libresse

We hebben het hier bij Fashionchick regelmatig over de laatste trends. Maar laten we vooral niet voorbij gaan aan de basis! Juist: je lingerie.

Want jongens, wat is lingerie belangrijk. Het kan je sexy laten voelen. Het kan het beste in je outfit naar boven halen. Het kan je zelfverzekerder maken. Maar dan moet het wél allemaal kloppen. Ben jij dus ook wel een beetje klaar met opzichtige bandjes, beha's die niet goed zitten of witte inlegkruisjes die o-zo lelijk afsteken tegen je mooie zwarte setje (de horror!)? Dan heb ik - samen met Libresse - onmisbare hacks voor je. Lees je mee?

Lekker in je lingerie

#1 Een nieuwe beha moet goed zitten op het laatste haakje (die aan het einde van je bandje). Als de band dan na verloop van tijd door het dragen iets wijder wordt, kun je een haakje opschuiven zodat de beha weer goed zit.

#2 Zwart is de populairste kleur voor lingerie dus best gek eigenlijk dat je inlegkruisje altijd wit is, toch? Dat vond Libresse ook en daarom kun je sinds kort bij Etos en Albert Heijn terecht voor Libresse Normal Black. Net zo ademend en met dezelfde perfecte pasvorm zoals je van de witte variant gewend bent maar deze uitvoering staat een stuk knapper in je zwarte setje. Hoera!

#3 Tops of jurkjes met een racerback zijn súper sexy, maar dat geldt niet voor de beha bandjes die er aan alle kanten onderuit piepen. Dé tip? Verbind de bandjes van je beha op je rug met een elastiekje of paperclip. Halló knappe racerback!

Meer weten over de revolutie die Libresse Normal Black inlegkruisjes heet? Lees er alles over op de website van Libresse!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer