Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

3 Days of Christmas #3: Brandfield Valentino Clutch

Tess, 21 december 2017

3 Days of Christmas #3: Brandfield Valentino Clutch

Brandfield 3 Days

Doesn't it feel like Christmas? Juist ja, na twee dagen al hélemaal in de kerstsfeer te zijn gekomen door onze geweldige give aways, is het vandaag alweer tijd voor de laatste weggeefactie van ons 3 Days of Christmas. Ach, morgen is het Kerstmis, dus reden tot klagen hebben we allerminst.

En zeker als je ziet wat voor een pareltje er vandaag op je ligt te wachten. Want deze geweldige Valentino clutch van Brandfield schreeuwt gewoonweg jouw naam! En met een zacht prijsje van €84,55 kun je hem natuurlijk ook prima kopen als je niet wint. Maar goed, eerst maar eens hopen dat jij wél die lucky girl bent die binnenkort deze fantastische tas om haar schouder mag hangen!

Goed, over tot belangrijkere zaken: hoe doe je mee? Nou, dat is super simpel. Volg onze Instagram en de Instagram van Brandfield. Deel vervolgens op insta een foto van jouw favoriete feestmoment met hashtag #kerstmetfc. En dat was het alweer. Zo gepiept dus. Binnen een paar tellen maak jij kans op zo'n knappe it-bag. Meedoen kan tot 0.00h vannacht, dus wees snel. Geloof ons, je wil jezelf later niet voor je kop slaan dat je de kans op dit schatje hebt laten lopen! Don't let it be the one that got away... En om de tijd door te komen totdat de winnaars bekend worden gemaakt, kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen in de toffe webshop van Brandfield. Zouden wij doen. Want daar vind je geheid nog een paar last minute topcadeaus of wat extra versierseltjes om je party outfit nog nét even wat indrukwekkender te maken. Go on... 

Bekijk advent kalender

Beautiful in Brandfield

Swarovski Ginger Bangle Crystal Silver Night Armband 5389046 (Lengte: 18.50 cm)Swarovski Brandfield
€ 79,00
Fabienne Chapot Philippine Taupe Clutch 8719497057368Fabienne chapot Brandfield
€ 139,99 € 70,00
Pandora Rose Classic Elegance Oorbellen 286272CZPandora Brandfield
€ 89,00
Ted Baker Kriscon Black Shopper 140997Ted Baker Brandfield
€ 42,95
Zinzi Silver Jewels Oorbellen ZIO435RZinzi Brandfield
€ 24,95 € 19,95
Fossil Scarlette horloge ES4318Fossil Brandfield
€ 139,00

Dat was helaas alweer het einde van onze 3 Days of Christmas! Boehoe! Maar blijf vooral je favoriete kerstmomenten met ons delen via de hashtag #kerstmetfc. Vinden we leuk! 

liefs, Tess , In order to be irreplaceable one must always be different

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer