Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Winnen

2x Lovely Amsterdam sjaal t.w.v. €89,95

Kristel, 16 november 2015

2x Lovely Amsterdam sjaal t.w.v. €89,95

De blaadjes vallen van de bomen, de temperaturen dalen en de wind giert om je huis. Ja, het is overduidelijk herfst. Om jezelf te wapenen tegen de kou - en omdat het een super stijlvolle accessoire is - gaan we voor grote sjaals om heerlijk in weg te duiken. Goed nieuws: wij mogen maar liefst twee dames blij maken met één van de prachtige sjaals van Lovely Amsterdam. Deze sjaals zijn warm én knap; een win-win als je het mij vraagt!

Win Lovely Amsterdam sjaal

Lovely Amsterdam

Lovely Amsterdam is een te gek nieuw merk dat práchtige sjaals maakt. Zij hebben sjaals in twee maten (groot en nog groter) en met verschillende prints. Deze sjaals zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens enorm zacht en comfortabel door het gebruik van mohair wol. Leuke bijkomstigheid: je sjaal wordt geleverd in een luxe giftbox!

Hoe kan je winnen?

Natuurlijk stroomt de adrenaline nu door je bloed en moet en zal jij winnen! Wat moet je hier voor doen? Stap 1: volg Fashionchick en Lovely Amsterdam op Instagram. Stap 2: regram de instapic van de winactie die wij op onze Instagram plaatsen en tag Fashionchick en Lovely Amsterdam in de foto. Appeltje-eitje toch? Waar wacht je nog op? We grammen!

P.s.  Vergeet je profiel niet op openbaar te zetten, zodat we je deelname kunnen zien!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer