2022: nieuw jaar, nieuwe look!

dinsdag 25 januari 2022 Redactie

2022 is begonnen, een nieuw jaar vol nieuwe (of oude) goede voornemens. Afvallen, stoppen met roken, vaker ‘nee’ zeggen of een nieuwe uitstraling. Wil je dit jaar je kledingstijl veranderen of je gehele houding aanpassen? 2022 biedt je de mogelijkheid en hét perfecte moment om hiermee aan de slag te gaan. Maar hoe verander je naar een nieuwe look? Wij geven tips.

Meld je aan bij de sportschool

Bij een nieuwe look wil je misschien ook een ander lichaam. Oftewel, een gezond en fit lichaam. Hierbij hoef je niet te denken aan een sixpack of een geheel afgetraind lijf, maar gewoon een gezond lichaam. En daar zorg jij zelf voor! Bijvoorbeeld door thuis online trainingssessies te volgen of door simpelweg meer beweging in je dagelijkse routine te creëren zoals extra fietsen en wandelen. Gelukkig zijn de sportscholen weer open, dus je kunt je ook aanmelden bij je favoriete sportschool en hebt geen excuses meer om niet te bewegen. Zou toch zonde zijn van je contributie?

Laat je adviseren door een stylist

Sommige mensen vinden het lastig om hun eigen kledingstijl te ontwikkelen. Ze kopen kleding waar ze zich lekker in voelen of laten hun stijl volledig afhangen van de laatste modetrends, maar kijken niet naar wat zij eigenlijk zelf zouden willen dragen of wat echt bij hun past. Uit verschillende onderzoeken blijkt ook dat te veel mensen de verkeerde kledingmaat dragen. Te groot óf juist te klein. Kijk dus goed naar je figuur en ontdek wat het beste bij je past en welke kleuren je goed staan. En dat kan soms compleet het tegenovergestelde zijn van wat je zelf denkt. Besef goed dat het er niet om gaat je eruitziet. Ieder lichaam is mooi, maar niet elk lichaam is gemaakt voor elk kledingstuk. Pin je daarom niet vast op maten en pasvormen, maar ontdek welke stijlen het beste bij je staan, want ieder figuur kan prachtig gekleed worden. Zorg dat je weet waar je op moet letten of vraag (online) advies aan een stylist. 

Beeld: Getty

Lees ook