20% Sweet summer discount bij Jeans Centre

Oh sweet summer! Nu we de maand mei in gaan, is de zomer dichterbij dan je denkt. Het zonnetje breekt door, het festivalseizoen is geopend en het shoppen van de zomeressentials is begonnen! Het is tijd voor een wardrobe update! En dat doen we met onze favourites uit de nieuwe collectie van Jeans Centre. Laten wij daarvoor nou net een leuke code hebben voor 20% korting!  

Kortingscode Jeans Centre

Denim is always a good idea  

De zoetste kleuren komen voorbij en denim in de mooiste tinten behoren tot de collectie. Met merken als Garcia, Image en LTB shoppen we maar al te graag bij Jeans Centre. Van de ideale festivaloutfit tot perfecte beachlook; deze zomer voegen we items van de jeansspecialist aan onze gaderobe toe. En Jeans Centre, zou geen Jeans Centre zijn zonder een tal aan lovely denims als spijkerjacks, shorts en natuurlijk jeans. Al met al een collectie om van te houden. 

If the color fit, wear it

Garcia Gebleekt denim jack met ronde hals en diverse zakken.Garcia Jeans Centre
€ 79,99
blouse Image Melinda womenImage Jeans Centre
€ 25,00
gilet Garcia Q40024 womenGarcia Jeans Centre
€ 35,99
short Garcia P40313 womenGarcia Jeans Centre
€ 39,99
jeans Garcia M40115 womenGarcia Jeans Centre
€ 50,00
broek Garcia P40312 womenGarcia Jeans Centre
€ 59,99

Welke fijne items van Jeans Centre staan op jouw wishlist? Shop meer kleding van Jeans Centre online. Gebruik de kortingscode: FASHIONJC20 en ontvang 20% korting op je bestelling. De code geldt van 1 mei 2014 t/m 31 mei 2014.  

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Reageer