20% korting tijdens Nelson Shopping Days

Advertorial

Nelson is een schoenenshop die al een tijdje op Fashionchick te vinden is. Merken als Blink, SuperTrash, Ecco en Hobb's wandelen vanuit deze webshop onze Fashion Finder binnen en vullen vervolgens onze digitale kledingkast. Iedere keer weten we ook in onze echte en vaak uitpuilende kledingkast een plekje vrij te maken voor een nieuw paar schoenen. Maar wij hebben goed nieuws! Vanaf vandaag shop jij je nieuwe muiltjes met een fantastische korting bij Nelson. "Shop till you drop!" is het credo van de shop and we'll do!

Nelson Shopping Days

20% korting bij Nelson

Nog tot en met zaterdag 20 oktober shop je met 20% korting bij schoenenshop Nelson. Die korting is geldig op de gehele collectie! Dus ook op bijvoorbeeld winterlaarzen en laten die nou net bovenaan de to-buy-list staan. Behalve deze geweldige korting betaal je ook geen verzendkosten en kun je tegenvallende bestellingen gratis retourneren bij één van de Nelson winkels. Sta jij te trappelen om een nieuw paar schoenen te shoppen? Wij maken het je makkelijker en zochten de mooiste paren van Nelson voor je uit.

Nelson favourites

Pump Blink
NELSON
€49,95
Enkellaars Blink
NELSON
€69,95
Laarsje Hobb's
NELSON
€119,95
Slangenprint pump
NELSON
€49,95
Sneaker Hot Ice
NELSON
€89,95
Biker boot Hobb's
NELSON
€139,95
Enkellaars Bullboxer
NELSON
€89,95
Sleehaklaars SuperTrash
NELSON
€169,95
Sneaker sleehak
NELSON
€99,95

Op al deze schoenen krijg je dus nog 20% korting! Wil jij nog verder neuzen tussen de schoenen van Nelson? De hele Nelson collectie vind je in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer