20% korting op je droomtas bij Damestassen&zo

Online shoppen bij een webshop als Damestassen&zo is op zich al een feestje door merken als SuperTrash, Steve Madden en Bikinibiza. Dit feestje verandert in een waar festijn als je op de eindrekening 20% korting mag ontvangen. En dat kan nu! Wij regelde een exclusieve kortingscode bij deze webshop.

Damestassen enzo

damestassen&zo ONLINE SHOP

De naam doet misschien anders vermoeden, maar bij Damestassen&zo vind je meer dan alleen tassen. Je vindt er alles wat je hart maar kan begeren. Qua mode dan. Ze hebben een tassencollectie om van de watertanden. Hoe kan het ook anders met merken als FAB., Liebeskind en Lui Jo. Maar deze zomer zijn de Bikinibiza bikini's weer de ster van de show. Deze swimwear met applicaties stal vorig jaar menig hart. Het werd geen vluchtige zomerliefde. Ook dit jaar zijn we weer enthousiast over Bikinibiza en hopen we er een aan onze collectie toe te voegen. Via Damestassen&zo dus.

Andere merken waar we heel enthousiast van door gaan klikken zijn SuperTrash, Buddha to Buddha en Steve Madden. Ook die shop je nu met onze exclusieve kortingscode met 20% korting bij dit fijne online shopadresje!

Fashionchick favourites van Damestassen&zo

Ash Bixi Multi Sleehak SneakerAsh Damestassen&Zo
€ 199,00 € 59,95
Cowboysbag The BagCowboysbag Damestassen&Zo
€ 129,95
Dyrberg Kern Ring CarlyDyrberg Kern Damestassen&Zo
€ 99,00

KORTINGSCODE Damestassen&zo 2013

De volgende kortingscode werkt in de webshop van Damestassen&zo:
20% korting op je bestelling. Gebruik de code chick20 (geldig t/m 30 april 2013)

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Damestassen&zo toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Reageer