20% korting met #fcshoppingday kortingcodes

Hoera! Het is onze favoriete feestdag van het jaar: de Fashionchick Shopping Day. Waarom? Omdat je vanaf nu 24 uur lang je favoriete items bij de leukste shops met korting kunt inslaan. Zo shop je bijvoorbeeld voor weinig een geweldige kerstjurk bij ModeMusthaves.com, een paar pumps bij Omoda en een tas bij Invito. Of misschien ben je nog wel op zoek naar een winterjas en tik je die met korting op de kop bij Costes of scoor je zo'n mega relaxte jumpsuit bij Onepiece. Waar je ook naar op zoek bent; vandaag is een goede dag (hallo storm!) om je slag te slaan. Hoe, wat waar? Leun achterover: wij hebben alle kortingscodes en in's en out's voor je op een rij gezet, zodat je niets hoeft te missen. Van nu tot 23.59 uur shop je bij maar liefst 10 van onze favoriete webshops met 20% korting.

On- én offline shoppen met korting

En mocht je de deur nog uit willen of jouw aankoop meteen in huis willen hebben; bij Shoeby, Invito, America Today en V&D kun je ook in een aantal winkels van de korting gebruik maken! Geen tijd om te treuzelen, die 24 uur vliegen voorbij! Leg je creditcard klaar en zet de telefoon op stil; met de volgende codes shop jij zondag de postbode tot waanzin! 

FCSHOPPINGDAY15

invito navabi
shoeby onepiece
costes omoda
modemusthaves america today
VD topvintage

Wil jij je door ons laten inspireren en weten wat je zoal op de kop kunt tikken tijdens de Fashionchick Shopping Day? Check dan ons magazine. Je nieuwste aanwinsten deel je met de hashtag #fcshoppingday.

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer