menu
Fashion

18x de meest comfortabele huispakken

Irina, 07 november 2019

De kaarsjes aan, verstopt onder een deken en een heerlijke film op je beeldscherm. Wat mist er nog? Een goed huispak.

Dé manier om te ontspannen, is door de meest comfortabele kleding aan te trekken. Ja, die ene joggingbroek die je al jaren niet van je zijde afwijkt zit vast lekker, maar zeg nou eerlijk: het is tijd voor een upgrade. En daarom hebben wij de leukste huispakken voor je op een rij gezet. Kijk je mee?

Comfy in een huispak

Huispak marine

NIET BESCHIKBAAR

Simone

Moet uw nieuwe joggingpak met shirt comfortabel zijn en een mooi design hebben? Kijk dan eens naar dit model van het merk Simone. Misschien is dit waar u naar op zoek was! Het jasje is casual, de broek is nauwsluitend. De zoom is elastisch. Het jasje is van jersey. Broek met elastische band. Lange mouwen.
Ga naar None
Joggingpak oudroze/rozenhout

NIET BESCHIKBAAR

Harmony

Moet uw nieuwe joggingpak met shirt comfortabel zijn en een mooi design hebben? Kijk dan eens naar dit model van het merk Harmony. Misschien is dit waar u naar op zoek was! Het jasje is casual, de broek is nauwsluitend. Het jasje is van jersey. Broek met elastische band. ¾-mouwen.
Ga naar None
Joggingpak grijs gemêleerd/rood/groen

NIET BESCHIKBAAR

Simone

Moet uw nieuwe joggingpak comfortabel zijn en een mooi design hebben? Kijk dan eens naar dit model van het merk Simone. Misschien is dit waar u naar op zoek was! Het jasje en de broek zijn casual. De zoom is elastisch. De broek heeft steekzakken opzij. Het jasje is van french terry joggingstof. Broek met tunnelkoord. Lange mouwen.
Ga naar None
Joggingpak marine/wit

NIET BESCHIKBAAR

Simone

U wilt graag een nieuw joggingpak, maar heeft geen tijd en zin om er lang naar te zoeken? Dan zit u goed in onze online shop! Wat dacht u bijvoorbeeld van dit model van Simone? Het jasje en de broek zijn casual. Het jasje heeft opgestikte zakken, de broek heeft steekzakken opzij. Het jasje is van french terry joggingstof. Broek met tunnelkoord. Lange mouwen.
Ga naar None
Joggingpak marine/jeansblauw/fuchsia

NIET BESCHIKBAAR

Simone

Moet uw nieuwe joggingpak comfortabel zijn en een mooi design hebben? Kijk dan eens naar dit model van het merk Simone. Misschien is dit waar u naar op zoek was! Het jasje en de broek zijn casual. Jasje en broek met steekzakken opzij. Het jasje is van french terry joggingstof. Broek met tunnelkoord. Lange mouwen.
Ga naar None
Joggingpak rookblauw/marine/wit

NIET BESCHIKBAAR

Harmony

U wilt graag een nieuw trainingspak met jasje en shirt, maar heeft geen tijd en zin om er lang naar te zoeken? Neem dan een kijkje in onze online shop! Wat dacht u bijvoorbeeld van dit model van Harmony? Het jasje en de broek zijn casual. De zoom is elastisch. Jasje en broek met steekzakken opzij. Broek met elastische band. Korte mouwen.
Ga naar None
Joggingpak oudroze/taupe

NIET BESCHIKBAAR

Harmony

Comfortabel en modieus: dat is dit joggingpak van Harmony helemaal! Het jasje en de broek zijn casual. De zoom is elastisch. Het jasje is van french terry joggingstof. Broek met elastische band. Lange mouwen.
Ga naar None
Joggingpak marine/fuchsia/reseda

NIET BESCHIKBAAR

Simone

Comfortabel en modieus: dat is dit joggingpak van Simone helemaal! Het jasje en de broek zijn casual. De zoom is elastisch. Jasje en broek met steekzakken opzij. Het jasje is van french terry joggingstof. Broek met tunnelkoord. Lange mouwen.
Ga naar None
Huispak petrol/reseda

NIET BESCHIKBAAR

Harmony

Moet uw nieuwe joggingpak met shirt comfortabel zijn en een mooi design hebben? Kijk dan eens naar dit model van het merk Harmony. Misschien is dit waar u naar op zoek was! Het jasje is casual, de broek is nauwsluitend. De zoom heeft een puntig model. Het jasje is van jersey. Broek met elastische band. Lange mouwen.
Ga naar None
Joggingpak petrol/reseda

NIET BESCHIKBAAR

Harmony

Moet uw nieuwe joggingpak comfortabel zijn en een mooi design hebben? Kijk dan eens naar dit model van het merk Harmony. Misschien is dit waar u naar op zoek was! Het jasje en de broek zijn casual. Het jasje is van french terry joggingstof. Broek met tunnelkoord. Lange mouwen.
Ga naar None

Benieuwd naar andere huispakken? Surf naar de shop voor meer.

Deze kleur maakt iedereen aantrekkelijker

Lees ook

Deze kleur maakt iedereen aantrekkelijker

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer