15X eerlijke mode maand

Eco-mode, lees deze maand alles hierover op Fashionchick.nl

Shop jij graag eerlijk en milieubewust? Zonder schuldgevoel? Steeds meer vrouwen doen aan eco-shoppen, en geef toe; het voelt toch lekkerder! H-eerlijk toch? Om tijdens het shoppen de wereld een stukje mooier te maken. Wij van Fashionchick.nl zijn op zoek gegaan naar de leukste eco-mode, kleding dus die vanuit een biologisch oogpunt van organische producten zijn gemaakt, en duurzame webshops.

FAVORIETEN ECO WEBSHOPS

Mooi en eerlijk gaan prima samen, dat bewijst deze fair trade shop zeker! WatMooi biedt kleding aan die je met een zuiver geweten kunt kopen want het is gegarandeerd niet door kinderhandjes is geproduceerd. Daarnaast doet watMooi zelf ook nog een goede duit in het zakje. Een vast percentage van de omzet wordt geschonken aan goede doelen, als bewijs van dat ze werkelijk begaan zijn met de wereld en het milieu. Een mooi gebaar!

watMooi

Mooie site met een nog mooier verhaal erachter... Wauw, wat een mooie producten! A Beautiful Story smeedt vakmanschap van over de hele wereld samen tot de hipste producten en brengt die op de markt. De spullen zijn ook nog eens goed voor het milieu, zoals de tassen van billboard canvas of de treklipjes van blikjes. Of goed voor de mensen, zoals de Lucky Bracelets of Rambler Streetwear.

A Beautiful Story

Guru's Goodies is een webshop vol vrolijke accessoires, tassen en leuke hebbedingetjes. Vind je de vrolijkheid van Oilily leuk? Dan vind je dit zeker ook super! En daarnaast is Guru's Goodies mileubewust! De site is gehost bij een duurzame webhoster die onder andere gebruikt maakt van zuinige hardware en groene stroom, waarmee de site 'klimaatneutraal' is. Tevens worden de tassen gemaakt van gerecycled materiaal.

Gurus Goodies


Fair trade, handgemaakte producten uit ontwikkelingslanden. Webshop FAIRyGOOD biedt je inspiratie voor een duurzaam leven. Zij doet dit door stijlvolle, handgemaakte cadeau artikelen en woonaccessoires aan te bieden afkomstig van kleine familiebedrijven en cooperaties in ontwikkelingslanden. De producten zijn ingekocht via de principes van eerlijke handel. Lees de achtergrondverhalen en gooi je mandje vol (nieuwe shop)!

Fairygood


15X DE LEUKSTE ECO MODE & MEER

Poodie
1. Poodie shirt, Supershirt
 EUR 29,95
(watMooi)

Paris Folk Love
2. Skinny jeans, Circle of Trust
EUR 69,95
(watMooi)

Hozz
3. Ketting uit Colombia, A-typik
EUR 29,95
(watMooi)

Chicks bag
4. Shopper, Wakker Dier
 EUR 15,50
(watMooi)

Helena
5. Slippers, Komodo
EUR 44,00
(watMooi)

Laura Dress
6. Jurk, Komodo
EUR 59,95
(watMooi)

Verantwoord shoppen is anno 2009 is hip! Verantwoord betekent: voor een eerlijke prijs, zo min mogelijk milieubelastend en niet door kinderhanden gemaakt. Circle of Trust zijn een must know uit de steeds groter wordende groep eco merken.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Anthonia 6 jaar geleden

  eerlijke sjaals op countingflowers.nl Pashmina, Mohair, Yak, Alpaca en alle zijdesoorten

 • Rosa 8 jaar geleden

  Nummer 8 die slippers zijn vet stoer!

 • Nathalie 8 jaar geleden

  Die bamboe tas is echt wel leuk, en die armband ernaast ook! :) XXX

 • Kittie 8 jaar geleden

  Nummer 4 is top :)

 • Lotte 8 jaar geleden

  Ik vind de shop watmooi echt supermooi ;-)

 • Debora 8 jaar geleden

  Mooi hoor en betaalbaar, want waarom de eco dingen soms 10 x zo duur moeten zijn? Maar goed hoe eco is dingen overvliegen vanuit de filippijnen?

 • Hermien 8 jaar geleden

  goed dat jullie hier aandacht aan besteden!