15x de leukste statement ringen

Ringen zijn dé accessoire van het seizoen. Ze maken je outfit helemaal af. Ben je op zoek naar een echte statement ring, kies dan het liefst voor een grote ring in een zo opvallend mogelijk model. Houd de rest van je accessoires simpel zodat de ring goed opvalt en geef je nagels nog een lekker knalkleurtje. Make a statement!

15x de leukste statement ringen
ASOS - Flash ring - Bow ring - Knot ring

Trend ringen: Double finger & finger top

De double ring, ook wel de two finger ring, is helemaal hot op het moment. Alles komt voorbij; met doodshoofden, dieren, hartjes, aparte vormen en stenen. Het grote broertjes van de double finger ring is de triple ring. In opkomst is de finger top ring. Deze ring draag je om, je raadt het al, het bovenste kootje van je vinger. Dus, geen paniek als je een ring hebt die echt te klein is. Je kunt 'm namelijk nu gewoon dragen om je vingerkootje. Helemaal hip! Mocht je hier niet zo van houden, dan is een enkele ring natuurlijk ook mooi.

Statement ringen blijven accessoires waar je blij van wordt. Schuif deze zomer een grote steen, dierenkop of een ander opvallend object aan je vinger. Wij hebben voor jou de leukste statement ringen uitgezocht die je direct online kunt shoppen.

15x de leukste statement ringen

Groene ring
NELLY.COM
€17,95

Ring met kruis

MODEMUSTHAVES
€12,95

Ring met edelstenen
HIP VOOR DE HEB
€59.95

Slangenring
BIJENKORF
€39,95

Ring met skull

NELLY.COM
€9,95

Double ring met skulls
MODEMUSTHAVES
€14,95

Ring met steen
NELLY.COM
€5,95

Double ring met hartjes
I LOVE FASHION NEWS
€12,95
Ring Pearl by Simone
DRESSES ONLY
€21,95

Ring met hart
I LOVE FASHION NEWS
€9,95

Bijoux by us ring
NELLY.COM
€17,95
Mintgroene steenring
WE FASHION
€4,95

Double ring

NELLY.COM

€3,50

Strik ring

MODEMUSTHAVES

€11,95

Ring met steen

WEAR FOR LOVE

€35,00

Je vindt nog meer leuke ringen in de Fashion Finder. Ook de double ringen vind je daar natuurlijk terug. Hoe ziet je statement ring van dit seizoen er uit?

liefs, Amanda Schothorst,