15X de leukste col sjaals

Ik heb al een paar jaar een trouwe liefde in mijn leven. Mijn liefste warmhouder in de winter, dat is de col sjaal. Om mijn grote sjalencollectie niet te kort te doen zou ik geen favoriete mogen kiezen, maar die fijne ronden sjaals hebben toch stiekem een streepje voor bij mij. Voor wie de prachtige wegen van de col sjaals nog niet bewandeld heeft: Een col sjaal, of infinity of tube scarf, is een ronde sjaal zonder uiteinden. Je gooit hem gewoon over je hoofd en c'est ça! Klaar ben je om de koude dagen van 2011/2012 te bedwingen.

Col sjaals

Het hele jaar door Col Sjaals

Bij een warme winterjas, een colbertje of een vrouwelijk jurkje. In mijn optiek kan een col sjaal altijd als je maar het goede model kiest. Een losse col kan ook stijlvol staan bij een jurkje met pumps, waar een strakkere wollen col je perfect warm houdt. En je hoeft de col sjaals ook zeker niet te vergeten als de zon zich over een paar maanden weer verlegen laat zien. Er zijn genoeg dunne, zomerse col sjaals. Dus sluit die col sjaals in je hart en laat ze nooit meer gaan!

Mijn liefde voor de col sjaal begint zich langzaam te verspreiden. Dit warme breisel duikt op bij het ene na het andere redactielid en houdt onze nek warm met zijn wol of zachte faux fur. Wij kozen de 15 leukste col sjaals voor je uit om onze liefde te delen. Nu is het aan jullie. Spread the love!

15X de leukste col sjaals

Gebreide sjaal, Pieces
€16,95 €13,56
(Wehkamp)
Gestreepte sjaal, Pieces
€16,95
(Wehkamp)
Rond bontje
€49,95
(Esprit)
  Dunne col sjaal
€24,95
(ModeMusthaves)
Noorse print sjaal, Pieces
€16,95
(Wehkamp)
Col sjaal, Friis & Company
€34,90
(Kolibrishop)

Geruite sjaal, Pieces
€19,99
(Men at work)

Groene sjaalMohair sjaal, Whyred
€95,95
(Nelly.com)
Missoni I Love You sjaal
€49,95
(ModeMusthaves)
paarse sjaalKabelsjaal, Rules by Mary
€47,95
(Nelly.com)
Katoenen tube scarf
€29,95
(Esprit)
Noorse print sjaal, Pieces
€24,95
(Zalando)

Hangt er nog geen col sjaal aan jouw kapstok, bekijk dan alle col sjaals in de Fashion Finder. Deze mag niet missen deze winter!

liefs, Marlies Bax,