15% korting op de Starfish collectie van Ciraad.

December is begonnen! Er zijn weer genoeg pepernoten en chocola gezondigd om nog maar niet na te denken over al die aankomende kerstfeestjes. Thank god merken sieraden die extra kilo's niet en krijg je weer genoeg redenen om je accessoires collectie wat uit te breiden. En daar wil Ciraad je graag een handje bij helpen. Je kunt  tot 15 december met 15% korting* de Starfish collectie shoppen. Het enige dat je hoeft te doen is deze code te gebruiken: 29121014.

Ciraad

Shine all day, all night.

Accessoires zijn de beste items om je garderobe wat extra te laten shinen. Een arm vol armcandy kan die zwarte trui toch weer een stuk leuker maken. En een oud jurkje transformeert tot geheel gala-waardig met de goede accessoire. En hoe fijn is shoppen met een kortingscode. Besteed hetzelfde bedrag en krijg er meer voor terug. Of hou gewoon je winst, dat mag natuurlijk ook. Ciraad heeft met Starfish een mooi verzameling glimmertjes en statement-ringen voor je klaar liggen. De staat voor glamour die ver na december stand houdt. Dus hup hup, spend that money!

Be a real starfish

armband StarfishStarfish Jewels Ciraad
€ 5,95
ketting StarfishStarfish Jewels Ciraad
€ 44,95
oorbel StarfishStarfish Jewels Ciraad
€ 22,95
ketting StarfishStarfish Jewels Ciraad
€ 59,95
oorbel StarfishStarfish Jewels Ciraad
€ 24,95
armband StarfishStarfish Jewels Ciraad
€ 34,95

Welke items staan op jouw cravelist? Shop meer  van Ciraad online. Gebruik de de kortingscode: 29121014. Hiermee ontvang je 15% korting. De code is geldig tot en met 15 december 2014.

liefs, Maxime Van Dam

Maxime Van Dam

Shop meer van

Ciraad

Reageer