menu
Advertorial

11 redenen om een hele happy single te zijn

Kristel, 11 november 2019

Wat Valentijnsdag is voor stelletjes, is Singles Day voor singles: een dag om jezelf ongegeneerd te verwennen met bonbons, cadeaus en misschien zelfs een beetje spanning tussen de lakens. 

Op 11 november - juist: 11:11 - worden singles over de hele wereld in het zonnetje gezet. Het is de dag waarop het vrijgezellenleven wordt gevierd en waarop singles - en vooruit, de stelletjes kunnen mee profiteren - getrakteerd worden op fikse kortingen bij heel veel shops en merken. Single zijn is op deze dag dus helemaal zo erg nog niet. Sterker nog: je hebt op andere dagen ook heel veel redenen om met volle teugen van jouw single leven te genieten. Wij hebben er 11 uit onze mouw geschud, lees je mee?

Relationship status: table for one, but drinks for two.

#1 Je bent ontzettend sociaal. Tenminste, als je niet elke avond in je eentje voor de tv wilt hangen. Je hebt altijd tijd voor je vriendinnen, je bent de eerste die op een spontane borrel afkomt en je regelt regelmatig een eet-date. 

#2 Je eet wat je wil, wanneer je wil. Ontbijten met left over pizza? Een hele bak ijs als avondeten? Waarom niet. Zolang je hier geen gewoonte van maakt - en zo je gezondheid in gevaar brengt - zeggen wij: vooral lekker doen.

#3 Je vriendinnen dreunen de zin 'Nee hoor schat, die heb ik heel lang' zonder blikken of blozen op als ze in een nieuw jurkje de deur uit willen stappen. Daar heb je als single dus geen last van. Je hoeft jouw lichte shopverslaving voor niemand te verbergen.

#4 Je hebt het hele bed voor jou alleen. Punt.

#5 Over dat bed gesproken: daar kun je het als single ook behoorlijk gezellig in hebben. En daar heb je geen onenight stand voor nodig. EasyToys heeft namelijk alles voor de happy singles om aan hun trekken te komen. Van dildo tot vibrator en alles daar tussenin om jou tot een zinderend hoogtepunt te brengen. En het beste van alles? Op Singles Day profiteer je van één van de 22 aanbiedingen: 11 voor vrouwen, 11 voor mannen. 

#6 Familie verplichtingen komen altijd op de meest onhandige momenten. Als je eigenlijk met een kater op de bank wilt hangen bijvoorbeeld. Of als er net een nieuw seizoen van je favoriete serie op Netflix staat. Als single heb je 50% minder van dit soort verplichtingen dan al je vrienden en vriendinnen in een relatie. Kijk, dat scheelt.

#7 Of je nou een sloddervos eerste klas bent óf juist de netheid zelve: als happy single hoef je jezelf niet anders voor te doen voor een wederhelft die toevallig precies tegenovergesteld in elkaar zit. 

#8 Je vriendinnen klagen regelmatig over het feit dat ze hun favoriete serie niet kunnen bingewatchen omdat ze dit eigenlijk gezellig samen met hun lief horen te kijken. En we weten allemaal: in je eentje verder kijken is praktisch hetzelfde als vreemdgaan. Jij hoort het aan, terwijl je alvast uitkijkt naar je volgende binge.

#9 Grote kans dat je een stuk fitter bent dan je gesettelde vriendinnen. Jij hebt namelijk meer tijd om in de sportschool door te brengen én meer motivatie. Je weet immers nooit wanneer je de man of vrouw van je dromen tegen het lijf loopt en je single leven vaarwel zegt.  

#10 Je bent minder tijd kwijt aan het huishouden. Je hebt minder was, minder vaat, minder stof. Hoera!

#11 Je bent super zelfbewust. Als single leer je jezelf goed kennen, zonder dat je wordt beïnvloed door een partner. Je weet wie je bent, waar je voor staat, waar je je goed bij voelt en wat je van het leven verwacht. En dat maakt je mooi en uniek én een echte catch voor jouw toekomstige droomman of -vrouw.

Ben jij geen happy single maar hartstikke happy in een relatie? Ook dan is een beetje me-time onmisbaar. Oók tussen de lakens. Voel je daarom vrij om ook als gesettelde vrouw te profiteren van de Singles Day deals van EasyYoys

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer